Promo

Da na moru ne zaboli zub i sve pokvari – posetite na vreme DENTAL STUDIO MILOŠEVIĆ

Dugo smo čekali slobodne dane, godišnji odmor, letovanje i taj dugoočekivani odmor ne mora baš da pokvari problem sa zubom. Preventivni pregled ili rešavanje problema pre odmora najbolji su način da spokojni odete na svoj zasluženi odmor.

Uvek čekamo poslednji dan da se posvetimo sebi, odlažući pregled kod stomatologa često lako rešiv učinimo težim. Odlazak kod lekara, stomatologa upravo u vreme kada je najbolje da odete na plažu nije najbolja ideja, traženje ordinacija u tuđoj zemlji može da bude prilično stresno, naplata zdravstvenog osiguranja prava je nemoguća misija…ako nemate potpisan ugovor ili je nemoguće nabaviti osiguranje za tu zemlju.

Veliki izbor usluga na raspolaganju je pacijentima DENTAL STUDIJA MILOŠEVIĆ.

U ovoj renomiranoj niškoj ordinaciji na raspolaganju su vam apsolutno sve stomatološke usluge na jednom mestu.

Od pregleda i saveta, sve do hirurških zahvata, Dental Studio Milošević prava je kuća zdravlja vaših zuba, u kojoj ste prioritet Vi i Vaš blistavi osmeh.

Dental Studio Milošević pruža na jednom mestu skup svih neophodnih usluga, kako bi Vaš problem bio rešen što brže i kvalitetnije.

  • Stomatološka dijagnostika najsavremenijim digitalnim zubnim rentgen aparatima i snimanje ortopan rendgenom
  • Stomatološka protetika
  • Hirurgija
  • Implatnologija
  • Popravka i lečenje zuba
  • Ortodoncija
  • Dečija stomatologija

Dental Studio Milošević poznat je i po inovacijama u svetu stomatologije, pogotovo u oblasti implantologije, protetike i snimanja zuba.

Tehnike „All on 4“ i „All on 6“ prava su revolucija, koju su doneli u naš grad, stičući iskustvo u eminentnim svetskim klinikama, kojima za svega nekoliko dana od totalne bezubosti dobijate holivudski osmeh.

Intraoralno skeniranje može se koristiti u implatnologiji, ortodonciji, protetici, postavlja nove granice na polju digitalnog snimanja uvodeći pravu digitalizaciju u stomatologiji.

„Naš cilj je da pacijentima ponudimo sve usluge pod jednim krovom“ – Dental Studio Milošević.

DENTAL MILOŠEVIĆ STUDIO
Milorada Veljkovića Špaje 1
063 661162
www.studiomilosevic.rs
FACEBOOK

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com