Promo vesti

Da li i vaše dete kaže: “Mama, ne bi trebalo da gubim od nastave”

Kraj je školske godine, sumiraju se rezultati i uspesi. Naši školarci su vredno radili tokom cele godine, a za savladavanje engleskog jezika nekim osnovcima su u tome pomogle i profesorice engleskog jezika iz škole Dorothy.

Polaznici škole engleskog jezika Dorothy jednako su zadovoljni kao i njihovi roditelji. Reči hvale prosto nedostaju da opišu zadovoljstvo koje im pričinjava odlazak na časove, a posebno usaditi detetu svest o njegovim obavezama.

 

Mame u klupama

Mnoge mame nisu pristale na to da svoju decu čekaju dok su oni na nastavi, već su same sele u klupe i uzele knjige u ruke. Aleksandra Janković, mama je dva dečaka od kojih je stariji prešao sve nivoe engleskog jezika koji postoje u ovoj niškoj školi. Upravo zbog toga što je bila zadovoljna načinom i rezultatima rada ove škole, upisala je i mlađeg sina na časove engleskog jezika.

Škola engleskog jezika Dorothy

Iskustvo sa školom je odlično. Kao prvo blizu mi je i cene su veoma pristupačne, tako da mogu da priuštim sebi da i ja i sin pohađamo časove“, kaže uz osmeh Jankovićeva.
Ja pohađam ubrzani kurs, jer znam ponešto ali mi je ipak bila potrebna provera i dopuna znanja. Znam da čitam i pišem ali nisam bila vična razgovoru na engleskom. Posle časova u školi Dorothy zadovoljna sam kako napreduje moj razgovor na engleskom“, završava zadovoljno Aleksandra.

Prednost pohađanja kursa u komšiluku jednog niškog naselja

Škola engleskog jezika Dorothy

Mama Aleksandra Jevtić upisala je svog sina u ovu niški školu engleskog jer je i ona nekad bila učenik baš te škole.
On meni kaže – mama meni je ovde super. Najviše voli svoju profesorku jer im prilazi na najbolji način. Kad propustimo neki čas, on nam sam kaže da ne bi trebalo da gubi od nastave. On je prezadovoljan i voli da odlazi na časove, meni je to najbitnije pored toga što mi se dopada njihov način rada koji je profesionalan“, kaže za Niške Vesti Jevtićeva.
Aleksandrinom sinu kao i mnogim drugim mališanima bitno je i to što im je škola u komšiluku i što nju, takođe, pohađaju drugari iz ulice.

Kako se škola nalazi u naselju Ratko Jović, a ne u centru grada, roditelji dece koji pohađaju časove u Dorothy kažu da im to posebno odgovara i zbog prevoza.

Trka s vremenom

Prezadovoljna sa!“, počinje priču mama još jednog starijeg dečaka Sanja Popović, učenika OŠ “Ivo Andrić” u čijoj se blizini nalazi ova škola engleskog jezika.
Uvek smo u nekoj trci sa vremenom i meni puno znači što nam je škola u kraju.”, kaže Sanja Popović.

Način na koji se radi sa njihovom decom dopada se majkama koje bi za svoju decu uvek izabrale ono najbolje.

„Profesorka Vesna koja radi sa mojim Nikolom, ima taj neki nenametljiv način rada. Usadi im znanje i veliku ljubav prema engleskom jeziku, što je prvi preduslov da oni vole da sutra i koriste taj jezik“, kaže ona.

Škola engleskog jezika Dorothy

Nikada pre, ove mame kažu, deca nisu govorila engleski osim na času, danas to više nije slučaj.
„Program koji prati je onaj školski što meni odgovara jer mi često nedostaje vremena da sa sinom, malo to što su radili u školi i kući provežbamo. Dešava se sada svakodnevno da on koristi engleski i kod kuće što je meni veoma drago. Ne pohađamo mi školu Dorothy dugo, tek nekoliko meseci, posle samo mesec dana videli su se prvi rezultati“, kaže Sanja Popović, zadovoljna mama.

Škola engleskog jezika Dorothy

Direktorka škole, Vesna Waite, dodaje: “Pravo je zadovoljstvo raditi sa učenicima koji su željni znanja i na kreativan i zabavan način učiti i upoznavati se sa engleskim jezikom i kulturom. Veoma mi je drago što su roditelji i učenici izabrali baš našu školu i uvek se trudimo da opravdamo poverenje koje su nam ukazali.

PRIJATAN ODMOR TOKOM LETA I VIDIMO SE NA JESEN!!!
VAŠA ŠKOLICA DOROTHY

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com