Promo

Da li ste sigurni ko šlepa Vaš auto?

Svako šlepovano vozilo u Touringeuropa je OSIGURANO

Praznici pred nama izmamiće gužve na putevima. Mnogi su već odavno spremni da konačno odmore i krenu na put širom zemlje i inostranstva. I pored temeljne pripreme i provere, nezgode u saobraćaju su moguće.

Oštećenja koja nastaju usled udesa, krupnijih ili čak sitnijih, ali nepoznatih kvarova zbog kojih je vozilo neupotrebljivo, razlozi su koji zahtevaju da Vaš auto bude odšlepan do određenog mesta. Uslugu šlepanja može da koristi bilo ko i bilo gde, a da li tu uslugu mogu svi da pružaju?


Tačnije, da li ste se zapitali šta bi se desilo u slučaju da se Vaš automobil dodatno ošteti prilikom šlepanja ili prevoza? To bi svakako putovanje učinilo pravom noćnom morom.

Ne brinite, profesionalci zaposleni u Touringeuropa koji poseduju višegodišnje iskustvo, uspešno će odšlepati Vaš auto do servisera ili na željenu destinaciju, a sva vozila koja šlepaju i prevoze OSIGURNA SU NA SUMU DO 100. 000 evra.

U slučaju potrebe, ako se na putovanju desi neki nepredviđeni događaj da ne možete svojim vozilom nastaviti put, TOURINGEVROPA izdvaja za Vas kompletan lanac usluga:

ATLAS24H

Pomoć na putu ATLAS24h – Liderska kompanija u Srbiji sa preko 15 godina iskustva u pružanju usluga odabrala je Touring Europa kao pouzdanog partnera – ZAŠTO NE BISTE I VI!

NA LICU MESTA

Servisiranje neispravnog vozila na licu mesta, a ukoliko se radi o velikom kvaru ili havariji čuvanje vozila do preuzimanja na placu od 30 ari ili u hali od 500kvm

ŠLEP I SERVIS

Ukoliko je kvar veliki ili se radi o havariji, šlepamo vozilo do servisa gde će naši serviseri otkloniti neispravnost u najkraćem mogućem roku.

SERVIS KAMIONA

opremljen i dovoljno veliki servis i za velike kamione

OBEZBEĐEN PREVOZ

Za putnike je obezbeđen prevoz udobnim vozilima do mesta boravka ili do Niša, gde mogu prenoćiti do popravke vozila.

OSIGURANJE

Sva vozila koja šlepamo ili prevozimo osigurana su na sumu do 100.000 evra

SAVET: Ukoliko i do problema dođe, bez panike i prepustite profesionalncima da rade svoj posao!

Firma postoji i uspešno radi od 1993. godine.

Touring Europa pruža i usluge šlepovanja, utovarne i pretovarne usluge, prevoz robe i putnika u Srbiji i Crnoj Gori, kao i u svim zemljama Evrope.

Leskovačka bb, 18000 Niš

063/403-747 servis&šlep

063/429-854, 429-856 prodaja

info@TouringEuropa.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com