Da li ste baš sve pripremili za Prvomajski uranak?
Sve od svežeg mesa do sočnih delikatesa - Industrija mesa DAKOM
Bliži se taj ponedeljak, dugoočekivani 1. maj…uranak! Vremenska prognoza sa malo oklevanja ipak obećava da će padavine izostati. Mada ako i kiše bude dobra hrana i odličan roštilj pobrinuće se za odličan provod i vrhunski ugođaj.
Skare su dugo odmarale i ko ih još nije raspalio, ovih dana sigurno hoće. Meso? Meso je obavezno, što više mesa – jer tako nalaže tradicija!
Sveže jagnjeće meso, sveže mleveno meso za roštilj, pripremljeni ražnjići, sveži pileći batak i svinjska bela vešalica spremni za pečenje, nezaobilazna roštiljska kobasica, điregica u skrami, i još puno toga…
Odličnom roštilju uvek su potrebni još bolji začini a Dakom je mislio i na to, zato su tu – DAKOM ZAČINI koji su nezaobilazni za pripremu roštilja zbog koga će vas rodbina i prijatelji spominjati čitave godine dok je DAKOM MARINADA tu za istinsko uživanje u hrani.
Dakom je obezbedio najkvalitetnije domaće sveže meso i možete da ga kupite u svim Dakom maloprodajama od 8 do 20 sati svakog dana, u nedelju mesare će raditi produženo do 17 sati a svoje zalihe mesa za roštilj možete dopuniti i u utorak 2. maja do 13 sati. Samo u ponedeljak za 1. maj mesare neće raditi.
View this post on Instagram
Kompanija DAKOM osnovana je 1990. godine kao prepoznatljivo preduzeće za plasman žive stoke i svih vrsta svežeg mesa. Od druge polovine 2002. godine počinje i proizvodnja / prerada svežeg mesa, čime se zaokružuje kompletna tehnološka celina. Do današnjeg dana se puno ulaže u unapređivanju proizvodnje i punim plućima se nastavlja sa radom. Pored savremene tehnologije za preradu mesa, sve većih postrojenja i skladišta za obradu i zamrzavanje svežeg mesa, industrija mesa Dakom danas posluje po najvišim standardima HCCP 9001/2008 i ISO 2200/2007.
„Za Vas biramo samo najbolje. Insistiramo na svežini i kvalitetu i na tome gradimo temelj našeg uspešnog i dugogodišnjeg poslovanja. Birajte šta jedete!“, poručuju iz DAKOM-a.
Vama na usluzi preko dve decenije
DAKOM MESARA www.dakom.rs |
Mramor, Nišavski okrug |
018/4694-266 |
Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.
Bas je drustvo prokomentarisalo kako ove godine umesto gomile alkohola, nosimo gomilu kisele vode. Mnogo nas i sa laktozom pocinje da ima problema pa je umesto kajmaka i rostilja sad tu jogurt i slicno. Ali svakako sve nosimo!