Promo

Da lakše podnesete vrele dane, preporuka su LAKO SVARLJIVI OBROCI

Preporuka SMOOTHIE SHOP-a: Siti a puni energije!

Dnevne temperature koje prelaze 40 stepeni nateraće vas da pored oblačenja razmislite i o tome šta ćete da jedete, jer kako lekari preporučuju, to jeste bitna odluka ako želite da što lagodnije podnesete neugodnih 40 na gradskom asfaltu.

U niškom Smoothie shop-u uvek imaju rešenje, nutriconista Ivana Jovanović i u vrelim danima preporučuje zdrave obroke koje je dobro koristiti što češće, u letnjim danima sa previše sunca – obavezno.

Svako od klijenata bira šta mu najviše odgovara i šta želi a Ivana doda ono nešto svoje, po koje zrno – po koju lepu reč…ali uvek ono što je sigurno, nalije puno zdravlja u posude koje život znače i baš zbog toga svako se oseća prijatno u maloj fabrici zdrave hrane koju u Nišu zovemo SMOOTHIE SHOP.

„Obroci koje preporučujem u ovim letnjim vrelim danima su kalorični ali lako svarljivi obroci, i to je veoma bitno, jer organizam na visokim temperaturama nikako ne bi trebalo da se muči i da svari hranu, dovoljno nam je teško od temperature koja je previsoka. U ovim obrocima ima obilje enzima, sadrže  vlakna i složene ugljene hidrate. Sve ovo odlična je kombinacija u borbi sa suncem“, kaže uz osmeh Jovanović.

Ona dodaje da svako može da uživa na suncu uz odmerenu i odgovarajuću ishranu, jer zdrava hrana pokreće životnu energiju na pravi način.

Foto: SMOOTHIE SHOP

Priuštite svom organizmu najbolje – SMOOTHIE SHOP NIŠ

SMOOTHIE SHOP NIŠ
Nikole Pašića 23a
0611779419
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com