Društvo

Da bi porazio opaku bolest Goranu je potrebna naša pomoć!

Goranu Jovanoviću (1967) je septembra meseca 2018. godine, nakon višemesečnog ispitivanja i obilaska svih lekara, dijagnostifikovan karcinom pluća. Odmah je upućen na bronhoskopiju gde mu je određen tip karcinoma, nakon čega je upućen na lečenje.

Goran je do sada primio pet ciklusa hemioterapija, ali trenutno opet počinje da oseća bolove i ima problem sa kretanjem, pa čak i spavanjem, a medikamenti mu nisu od velike pomoći u ovim trenucima.

Po preporuci lekara, porodica želi da mu obezbedi i kubansku vakcinu kao pomoćno sredstvo u olakšavanju bola i produžavanju života.

Foto: Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić

Goran je oduvek je bio mirna i vesela osoba, koja se uvek šali i sa svima popriča. Čak i sada, u najtežim trenucima, kada bol na čas umine, uvek je spreman za šalu i da nasmeje ljude oko sebe.

Pomozimo Goranu! Upišimo 647 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com