Ekonomija

„Cvet uspeha za ženu zmaja“ – konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji

Udruženje poslovnih žena Srbije je, trinaestu godinu zaredom, raspisalo konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji „Cvet uspeha za ženu zmaja“. Nagrada predstavlja jedinstveni podsticaj i afirmaciju za poslovne žene koje se uspešno nose sa izazovima u preduzetništvu, navode iz Udruženja poslovnih žena Srbije.

Nagrada će se dodeliti u dve kategorije: za Najevropskiju žensku firmu i za Najbolji model zapošljavanja žena.

„Udruženje poslovnih žena Srbije i ove godine zadržava praksu da Specijalnim priznanjem nagradi preduzetnice koje su se posebno istakle po pojedinim kriterijumima za glavne nagrade i time zaslužile da im se za taj aspekt poslovanja oda posebno priznanje i pohvala“, poručuju iz Udruženja poslovnih žena Srbije.

Oni dodaju da pravo učešća na konkursu imaju sve poslovne žene u Srbiji koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti.

„Takođe, drugu godinu zaredom će biti dodeljeno i priznanje velikim kompanijama koje primenjuju 5. Princip Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača, u kategoriji Rodno najsenzitivnija kompanija“, kažu iz Udruženja.

Detaljnije informacije o konkursu, uputstvo i rok za prijavljivanje, kao i konkursna dokumentacija, nalaze se na web sajtu Udruženja poslovnih žena Srbije www.poslovnezene.org.rs.

U prethodnih dvanaest godina na ovom događaju je promovisano više od 400 žena, njih 124 je dobilo nagrade i priznanja, a četiri su istovremene proglašene i Ambasadorkama Evropske mreže ženskog preduzetništva.

Svečana dodela nagrada održaće se 6. novembra 2019. godine u Operi i teatru „Madlenianum“ u Beogradu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button