Sport

Crvena Zvezda se bavi pravom, ni reči o dugu od 300 hiljada evra!

FK “Radnički” je iznenađen načinom na koji su pojedini rukovodioci FK „Crvena zvezda“ pokušali juče da zamene teze, saopštio je klub sa Čaira.

“Umesto da kažu bilo šta o činjenici da nam duguju 300 hiljada evra na ime obeštećenja za transfer fudbalera Milana Pavkova, oni se bave nepostojećim „pravnim dilemama“ oko nadležnosti arbitražnih i redovnih sudova”, ističe se u saopštenju FK “Radnički”.

Radnički je podneo tužbu pred arbitražnim sudom u FSS, dodaje se u saopštenju, kako su nam juče „ukazivali“ predstavnici našeg najtrofejnijeg kluba, ali je to uradio pre njihovog „dobronamernog saveta“.

“Svi znamo da postoji Pravni fakultet u Beogradu, ali očigledno da neki u prestonici ne znaju, pa koristimo ovu priliku da ih obavestimo, da postoje pravni fakulteti i u proviniciji, a između ostalog i u Nišu. U svakom slučaju ovo nije pravno pitanje već ekonomsko – dugujete nam 300 hiljada evra”, naglašava se u saopštenju niškog kluba, a prenosi njihov sajt. 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com