Društvo

ČOPORI haraju gradom – šinteri od jutros u akciji!

Poslednjih nekoliko dana primećen je veći broj pasa lutalica u samom centru grada. Nišlije su zabrinute i traže pomoć nadležnih službi. Iz JKP “Mediana” koja ima šintersku službu potvrđuju za Niške Vesti da su od jutros njihove ekipe na terenu.

Nišlija Milan Momirović, poslao je našoj redakciji juče ove slike koje potvrđuju priču da veliki čopori pasa “gazduju” samim centrom grada.

Noćni snimci parka Kralja Aleksandara pokazuju istu problematiku.

Deset pasa bila su sa strane autobuske stanice gde su ljudi čekali svoje autobuse, nisam video da su nekoga napali ali su puno lajali na prolaznike“, kaže za Niške Vesti naš sugrađanin Nenad Stefanović, koji je poslao sliku.

Foto: Nenad Stefanović

Iz JKP “Mediana” za Niške vesti potvrdili su nam da su njihove ekipe zadužene za hvatanje i zbrinjavanje pasa lutalica na terenu od jutros.

Zbog povećanog broja prijava građanstva i uočenig čopora u samom centru grada naše ekipe od jutros pojačano rade na terenu”, rekli su iz ovog javnog preduzeća.

Problem pasa lutalica višegodišnji je problem Nišlija, Grad je malo toga uradi da ovaj problem i nekako reši.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com