Promo

Concept premijum brend – AQUA CASA

Concept serija tuš kabina i tuš paravana namenski je osmišljena kako bi vaše kupatilo odisalo elegencijom i jednostavnošću, a ujedno i aspolutnom funkcionalnošću.

Ove tuš kabine i paravani izgledaju efektno u svakom kupatilu. Uz pomoć stakla od koga su kreirane, stvaraju minimalistički dizajn, osećaj širine i slobodnog prostora koji diše.

Concept tuš kabine i tuš paravani, sačinjeni su iz osam pažljivo odabranih serija:

Absolut, Atlas, Devon, Fonta, Monte, Neptun, Opal i Titan.

Za estetski i funkcionalno savršenu tuš kabinu ili paravan, pravi izbor je Concept kaljeno staklo i hromirani ili crni profili.

Načini otvaranja

Tuš paneli bez vrata – stakleni panel koji se ne pomera i ima funkciju pregrade, koja sprečava prskanje i isticanje vode u ostale delove kupatila. Koristi se kada nema dovoljno prostora za ugradnju vrata na tuš kabinu. Međutim, mogu se koristiti i u prostranim kupatilima sa slobodnim prostorom za ulazak i predstavljaju pravi svetski trend.

Klizno otvaranje – dok vrata klize u stranu, jedan ili više delova su fiksni. Ovaj način otvaranja je preporučljiv za manja kupatila, posebno kada se montiraju dvoja vrata sa ulaskom na ćošku. Odlikuje ih elegancija.

Pivot otvaranje (otvaranje oko ose) – poseduje mogućnost otvaranja spolja i unutra. Ovaj način otvaranja je najzastupljeniji, široko je primenljiv na najrazličitije tipove tuš kabina i svojim mogućnostima ispunjava i one najsloženije zahteve. Pivot šarke se montiraju na profil.

Klasično otvaranje – sastoji se iz jednog krila koje se otvara samo na spolja pod uglom od 90 stepeni.

Stakla

Pri izboru stakla za tuš kabinu ili paravan, samo je jedan pravi – kaljeno staklo.

Pre svega, zbog bezbednosti. Zahvaljujući proceduri izrade – zagrevanja, pa naglog hlađenja, kaljeno staklo je 4 do 5 puta otpornije na udarac od običnog stakla.

Veoma je lako za održavanje. Sprečava ili smanjuje mogućnost zadržavanja bakterija i fleka od vode. Posebno obrađene, brušene ivice ga čine savršeno bezbednim. Krasi ga elegantan i moderan izgled. Providno staklo pruža osećaj dubine prostora i reflektuje svetlost, nema zelenkastih tonova, a to je naročito važno u malim kupatilima.

Kaljeno Concept staklo je dostupno u dve varijante i završne obrade: klasično providno kaljeno staklo i dim kaljeno staklo.

Debljina stakla je od 6mm do 8mm.

Montiranje

Tuš kabine ili tuš paravni mogu se montirati kako na tuš kadice standardnih dimenzija, tako i direktno na pločice.

CONCEPT – ZA JEDNOSTAVNO I ELEGANTNO KUPATILO

Sve Concept proizvode, kao i ceo asortiman Aqua Case, možete kupiti na 12 mesečnih rata:

  • Čekovima građana
  • Visa platnim karticama Banke Intesa
  • Administrativnom zabranom

Pored salona kupatila u Nišu, kompanija Aqua Casa ima svoje salone u Beogradu i Loznici.

AQUA CASA
AQUA CASA
Bulevar 12. februar 54, Niš
office@aquacasa-ni.rs
INSTAGRAM
FACEBOOK

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button