DruštvoMagazin

Čola „oborio s nogu“ publiku u Nišu

Dve nezaboravne večeri priredio je ovog vikenda Zdravko Čolić publici u niškoj hali „Čair“. Koncert za pamćenje obično se kaže kada muzičari dobro odrade svoj posao, ali ono što je popularni Čola uradio u petak i subotu uveče u Nišu, zaista jesu koncerti koje će publika dugo pamtiti i prepričavati.

Oba koncerta trajala su po tri sata, a da pri tom pevač ni jednog trenutka nije štedeo sebe. Sa mnogo energije pevao je stare i nove hitove, poput pesama Madjarica, Ti si mi u krvi, Stanica Podlugovi, Zvao sam je Emili, Tebe čuvam za kraj…

Foto: Privatna arhiva

Niko u publici koja je do poslednjeg mesta ispunila halu apsolutno ništa ne može zameriti Čoliću, čak naprotiv, niko iz „Čaira“ nije otišao a da nije apsolutno zadivljen onim što je priredio. Bilo je na bini i bubnjara i plesača, ali bi i bez njih oba koncerta bila pravi spektakli.

„Kralj, legenda, najbolji, neponovljiv“, čulo se tokom koncerata u dupke punom „Čairu”.

Publiku su činili ljudi svih generacija, ali prvenstveno mladi, bilo je i roditelja sa decom i baka i deka sa unukama i unucima.

Gromoglasnim aplauzom i ovacijama publika je obe večeri ispratila Čolića sa pozornice, uz komentare da njegovi „fanovi“ koji ovoga puta nisu bili u prilici da dodju na koncert zaista imaju za čime da žale.

https://www.facebook.com/violeta.exstojancic/videos/10215504691463132/

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com