Kultura

CINEPLEXX: Super COOL utorak za početak COOL LETA!

Iz bioskopa Cineplex poručuju da će najaktuelniji filmovi od 11. jula moći da se pogledaju po super cool ceni od 150 dinara.

Za početak COOL LETA, u utorak 11. jula,  bioskop Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku, otvara svoja vrata posetiocima sa sniženom cenom karte od 150 dinara za sve projekcije. Ne propustite priliku da po super cool ceni pogledate najaktuelnije naslove i rashladite se uz sjajnu ponudu. Za potpuno cool i osvežavajuće letnje uživanje, svakog posetioca uz kupljenu ulaznicu očekuje i poklon vaučer* za sladoled u McDonald’s restoranu u STOP SHOP ritejl parku u Nišu.

Zabavite se uz sjajne filmske avanture jer se bioskop Cineplexx Niš ovog cool utorka pobrinuo da zabava bude kompletna! Sve ljubitelje Malaca očekuje nastavak velikog hita „Grozan ja 3” i animirani film „Automobili 3” i to sinhronizovani na srpski jezik, dok se superheroj Spajdermen vraća na veliko platno u filmu „Spajdermen: Povratak kući“.

Specijalno ovog utorka pripremite se za treći nastavak popularne blokbaster franšize „Planeta majmuna – Rat“, tako što ćete ekskluzivno samo u bioskopu Cineplexx Niš moći da pogledate prva dva dela „Planeta majmuna: Početak” i „Planeta majmuna: Revolucija“.

Svi ljubitelji američke strip junakinje, mogu pogledati „Čudesnu ženu” i na filmskom platnu, dok ljubiteljima kultne franšize toplo preporučujemo da pogledaju film „Transformersi: Poslednji vitez“.

Trejler filma „Grozan ja 3” https://youtu.be/AXOX5_khMEA

Trejler filma „Automobili 3″ https://youtu.be/-8XGzq10GFU

Trejler filma „Spajdermen: Povratak kući” https://youtu.be/JxwqgmJAChM

Trejler filma „Čudesna žena” https://youtu.be/rqxDZJGgLo0

Trejler filma „Transformersi: Poslednji vitez” https://youtu.be/vohhA0JENdw

Više o navedenim i ostalim filmovima koji se prikazuju tog dana u bioskopu Cineplexx Niš, možete pronaći na sajtu www.cineplexx.rs

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Niš!

*Poklon vaučer za gratis sladoled važi uz minimalnu kupovinu od preko 100 dinara u McDonald’s restoranima.

Dobrodošli!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com