Kultura

CINEPLEXX LADIES NIGHT – Ludilo devojačke večeri

Devojke, jeste li spremne za „Ludilo devojačke večeri“? Ladies night uz urnebesnu komediju  „Ludilo devojačke večeri“ sa Skarlet Johanson i Zoe Kravic, će se održati u četvrtak, 22. juna Cineplexx-u Niš u Stop Shop ritejl parku, od 20 časova, poručuju iz ovog bioskopa.

Garantovano dobar provod za sve dame i njihove pratioce uz sjajnu komediju, poklon magazin Cosmopolitan i Jägermeister, piće dobrodošlice.

U saradnji sa Gigatronom, Braun će obradovati sve posetioce događaja vaučerom za popust, dok će u svakom bioskopu nagraditi po jednu osobu  poklon uređajem.

Ali to nije sve – svi koji se priključe foto konkursu u bioskopu, možda ovog leta otputuju na devojačko putovanje sa BalkanFun turističkom agencijom.

Potrebno je da se fotografišete u specijalnom kutku na Ladies night događaju i da postavite fotografiju javno na društvene mreže (Facebook ili Instagram) uz upotrebu haštaga #Cineplexxnagrađuje. Autor najoriginalnije fotografije, po oceni stručnog žirija, osvojiće letovanje za sebe i drugarice!*

Film nam donosi priču o pet najboljih drugarica sa fakulteta koje se posle punih 10 godina ponovo sastaju i odlučuju da provedu ludi vikend u Majamiju. Međutim, njihovo ludo zabavljanje naglo prelazi u ludilo jer prevazilazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju da pronadju izlaz iz nimalo prijatne situacije, njihova noć će otići u neke potpuno neočekivane pravce i još više ih zbližiti u trenucima kada će im to biti najpotrebnije.

Uz Skarlet i Zoe u glavnim ulogama u filmu „Ludilo devojačke večeri“ pojavljuju se Kejt Mek Kinon, Žilijan Bel i Bel i Ilana Glejzer, a film je režirala Lucia Anielo kojoj je ovo prvi rediteljski poduhvat kada su dugometražni filmovi u pitanju. U epizodnim ulogama pojavljuju se Rajan Kuper i Demi Mur.

Karte za Ladies night i projekciju filma „Ludilo devojačke večeri“ su već u prodaji.

 U Cineplexx – u naglašavaju  da će nagradu dobiti jedan autor fotografije, a poklon je putovanje za pet osoba. Potrebno je da dobitnik bude punoletno lice. Detalji oko putovanja će biti naknadno dogovoreni, u saradnji sa turističkom agencijom.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com