[adrotate group="12"]
[adrotate group="11"]
Virus Korona

Četvoro preminulo u Nišu, manje novozaraženih u Kliničkom

[adrotate group="27"]

U Covid objektima Kliničkog Centra Niš, hospitalizovana su ukupno 239 pacijenata. Kod 183 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

[adrotate group="21"]
[adrotate group="13"]

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 4 su priključena na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 4 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovan 62 pacijenta. Kod 40 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 11 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 131 pacijenta. Kod 72 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Nažalost, uprkos svim naporima lekara ZC Lekovac, 2 pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminlo.

U 2 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 123 pacijenta. Kod 114 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

[adrotate group="7"]
[adrotate group="8"]

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button