Društvo

Česma ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja pri Hilandarskom metohu puštena u rad

Članovi Udruženja “Radne akcije Delijski vis” zajedno sa starešinom Hrama Hristovog Vaskrsenja pri Hilandarskom metohu, ocem Bobanom Stojkovićem kao izvornom nosiocem projekta, nakon uspešne zajedničke akcije pustili su u rad česmu ispred ove svetinje.

Foto: Udruženje “Radna akcija Delijski Vis”

“Naše udruženje je zajedno sa starešinom Hrama, protojerejem gospodinom Bobanom Stojkovićem, sprovelo sve potrebne aktivnosti kako bi česma počela sa radom. Iskopali smo kanal za dovod vode kako bi česma mogla da proradi, a putnici namernici i svi iz metoha tu mogli da osveže. Uz to smo postavili tri klupice, kanta za smeće. Postavljena je ikona Presvete Bogorodice sa zaštitnim staklom”, kažu članovi udruženja Radne akcije Delijski vis.

Foto: Udruženje “Radna akcija Delijski Vis”

Veliki doprinos uspešnosti ove akcije dao je otac Boban Stojković i svojom posvećenošću i zalaganjem motivisao nas i naše članove da ova akcija bude uspešno sprovedena, kažu mladi volonteri ovog udruženja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com