Sport

Ceo Niš uz Nataliju! Nišlijka protiv Kvitove za četvrto kolo Vimbldona – Podrška stigla i od Noleta

Nišlijka Natalija Stevanović koja je na najprestižnijem turniru sveta, Vimbldonu pobedila prva dva meče, danas igra tačno u podne po našem vremenu na terenu br. 2, rivalka joj je Petra Kvitova.

Danas Natalija ima težak posao a to je da savlada Kvitovu koja je dvostruka osvajačica Vimbldona, a
deveta igračica sveta.

Senzacionalna Nišlijka Natalija Stevanović na Vimbldonu u svoja prva dva meča pobedila Karolinu Pliškovu i Tamaru Korpač.

Nišlije već danima daju veliku podršku na društvenim mrežama našoj sugrađanki a nije izostala i podrška prvog reketa sveta Novaka Đokovića, koji je na svom Instagram nalogu u priči podelio Natalijinu sliku uz poruku podrške.

Novak je pozvao Nišlijku da jedu travu zajedno, a ona oduševljeno to prihvatila na konferenciji za medije.

Na konferenciji za medije po završetku meča upitana je da prokomentariše izjavu Novaka Đokovića da bi voleo da jedu travu zajedno.

“Možemo da pasemo! Znaš kako! Možemo da pasemo bez problema oboje. To mi je jako lepo što čujem. Naravno, Novak da priča o meni je fenomenalno, zar ne?! Ovde smo se stalno nekako mimoilazili, jer svako gleda da bude što manje u kompleksu, jer to troši puno energije. Stvarno se nadam da će on svojim putem, a ja svojim, pa dokle god… Iako se izgubi sutra, nema veze, poješće se parče trave!” rekla je naša Natalija.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com