Promo

Cellular Matrix: Hit beauty tretman po promotivnoj ceni

Koliko je estetska medicina napredovala, i koliko je u svojim modernim metodama uspela da iskoristi decenijska iskustva drugih grana medicine, poput reumatologije i ortopedije, možda najbolje pokazuje Cellular Matrix tretman.

Ovaj tretman za revitalizaciju kože, koji je trenutno pravi hit u svetu, dostupan je i u Nišu, u Centru za estetsku medicinu Longa Vita Aesthetica, gde je trenutno na promotivnoj ceni.

Šta je Cellular Matrix?

Cellular Matrix objedinjuje tretman hijaluronskom kiselinom i PRP tertman (obogaćenom plazmom) u jedan novi, jedinstveni, intenzivni i efikasni beauty tretman.

Šta obuhvata kombinovano dejstvo hijalurona i PRP-a?

Hijaluronska kiselina je prirodan sastojak kože, jedinjenje koje ima izuzetan kapacitet da za sebe veže veliku količinu vode što koži da je momentalnu hidrataciju i revitalizaciju i čini je blistavom, sjajnom i glatkom.

Trombocitima obogaćena plazma (PRP) prirodni je sastojak naše krvi, koji u sebi nosi faktor rasta. Zbog toga, kada se ubrizga u kožu, lokolano stimuliše njenu regeneraciju, aktivira kolagen i smanjuje nepravilnosti poput ožiljaka i bora.

Klinički je dokazano da je efekat kombinovanog tretmana hijaluronom i trombocitima, u jednoj epruveti, mnogo bolji nego kada se komponente daju odvojeno.

Kao što je bio slučaj i sa drugim modernim metodama estetske medicine, tako je i Celluar Matrix najpre razvijen kao vrhunsko dostignuće u oblasti reumatologije i ortopedije, gde se ovaj preparat (poput hijalurona i PRP-a pojedinačno) koristi za ubrzanu regeneraciju hrskavice, ligamenata i tetiva, kao i za povećanje pokretljivosti zglobova.

Šta Cellular Matrix tretman rešava i kome se preporučuje?

Najčeće indikacije su: bore i fine linije na licu, ožiljci od akni, druge vrste ožiljaka i nepravilnosti na koži lica, podočnjaci i izraženi tamni kolutovi oko očiju, opuštena koža lica.

Cellular Matrix je izuzetno efikasan i u podmlađivanju vrata, dekoltea i šaka.

Tretman se savetuje svima koji žele brzu regeneraciju kože nakon izlaganja suncu.

Idealan je za suvu kožu kojoj treba duboka rehidratacija uz lifting i efekat punoće i svežine.

Tretman je efikasan i za zrelu kožu kojoj je potrebno vraćanje tonusa i ublažavanje bora.

Kako izgleda tretman i koliko traje?

Nakon vađenja malog uzorka krvi od pacijenta, ta krv se centrifugira kako bi se faktori rasta, trombociti i matične ćelije izdvojili, i kako bismo dobili PRP.

PRP se potom meša sa hijaluronskom kiselinom i tako se dobija jedinstveni Cellular Matrix koji se aplikuje na željenu regiju.

Kako se izvodi pod lokalnom anestezijom, procedura je potpuno bezbolna, a nakon tretmana se možete se odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Tretman traje oko 30 min.

Koliko je tretmana potrebno i koliko traju efekti?

Iako je broj tretmana individualan, u zavisnosti od stanja kože, u najvećem broju slučajeva savetuju se tri tretmana za optimalan učinak, u razmaku od mesec dana.

Prvi efekti, poboljšana hidratacija i volumen kože, vidljivi su neposredno nakon tretmana.

Postepeno oslobađanje faktora rasta u narednom periodu dovodi do dodatnog pojačanja efekta tretmana.

Koža je blistava, sjajna i glatka. Zapaža se izraženi efekat podmlađivanja i smanjuju se brojne nepravilnosti na licu.

U želji da građanima Niša i juga Srbije izađemo u susret i odgovorimo na brojne zahteve, u Longa Vita Aesthetica  centru smo ponudili Cellular Matrix tretman po trenutnoj sniženoj ceni, od 190 evra, dok puna cena tretmana iznosi 250 evra.

Zakažite besplatne konsultacije na 069 11 22 359, ili na office@aesthetica.rs

Iskoristite ovu ponudu, i zablistajte!

LONGA VITA
Učitelj Tasina 9A, Niš
0691122358
www.longavita.rs
office@longavita.rs

 

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2902.917359075554!2d21.893778415411195!3d43.31598938218837!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b1cdab2b9c65%3A0x2afd10252350bec1!2sLonga%20Vita!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1605258344893!5m2!1sen!2srs” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0;” allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com