Društvo

Čekaju se predlozi za nagradu „11.januar“

Komisija za nagrade Gada Niša objavila je javni poziv za dostavljanje predloga za dodalu priznanja grada Niša – Nagrade „11.januar“.

Predlozi se mogu dostaviti od 1. do 15.decembra, a predlog može podneti svaki građanin ili pravno lice. Nagrada „11.januar“ je najviše priznanje Grada Niša koje se dodeljuje za izuzetna dostignuća koja čine doprinos afirmaciji grada u privredi, društvenim i drugim oblastima značajnim za grad.

Predlog se podnosi u pisanoj formi, sa obrazloženjem dostignuća koje se predlaže za nagradu. Uz predlog se prilaže i dokumetacija, odnosno, radna biografija kandidata, dva primerka publikovanog dela, kataloga, CD-a ili DVD-ia, planovi, projekti ili odgovarajuća dokumentacija ako po prirodi stvari delo nije moguće dostaviti, kritike, stručna mišljenja i slično. Priložena dokumentacija se ne vraća predlagaču.

Nagrada „11.januar“ se sastoji od diplome, statuete „Oslobodiocima grada Niša“ i novčanog iznosa i može se dodaliti pojedincu ili pravnom licu, pojedinačno ili zajednički, bez obzira na vreme i prostor gde je dostignuće ostvareno.

Predlozi se dostavljaju na adresu Skupština grada Niša, Sekretaru Skupštine grada Niša, sa naznakom „Za Komisiju za nagrade Grada Niša“, ulica Nikole Pašića 24, ili u elektronskoj formi na e-mail: komisije.sg@gu.ni.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com