Društvo

ČAROBNO! Na klizaljkama, uz njihovu pesmu rekla je DA! (VIDEO)

Nemanja i Snežana par su već više od sedam godina, niško Klizalište odlično je bilo mesto da se ova ljubav ovekoveči, odnosno da Snežana pristane da ostatak života provede sa svojim izabranikom, jer kaže ovaj Nišlija za Niške Vesti, Snežana je potpuno zadivljena klizanjem.

Rešio sam da svoju dragu zaprosim baš na klizalistu, jer je ona za kratko vreme postala potpuno oćarana klizanjem. Pre par godina jedva sam je naterao da stane na led prvi put, sada je teško odvesti sa leda na kraju termina”, kaže kroz osmeh Nemanja.

Snežana ne voli klasične prosidbe, znao je on, zbog toga imao je težak zadatak.

Znam da ne voli prosidbe na velikim javnim skupovima, morao sam da zakupim klizaliste samo za nas i okupio najuži krug prijatelja. Ona naravno ništa o tome nije znala. Pozvao sam je na “žurku” na klizalištu, jer mi je jednom prilikom pomenula da bi volela da ide kad se opet bude organizovala”, kaže ovaj organizovani Nišlija.

Potrebno je bilo sve srediti u tajnosti, nije bilo lako…

“Da ne bi posumnjala da nešto smeram, uklopio sam sve do najsitnijih detalja zajedno sa sjajnim osobljem niškog Klizalista. Skoro sve ukrase sam napravio sam, pa je tajnovitost bila na najvišem nivou. Ona ništa nije posumnjala do samog ulaska u halu, kada su se pogasila sva svetla, krenula naša pesma i ostala da svetli samo staza do centralnog dela i mog pitanja, na koje je srećom odgovorila sa DA”, kaže zadovoljno Nemanja.

Nakon ovog svečanog čina ovaj par proslavio je svoju odluku sa prijateljima na niškom Klizalištu do kasnih sati.

Ovaj odlučni Nišlija ništa ne bi mogao da uradi da nije imao podršku osoblja Sportskog centra Čair i prijatelja koji su bili tu kao podrška.

Puno sreće, redakcija Niških Vesti želi Miloševićima!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com