Društvo

Članovi udruženja Redne akcije Delijski vis popravili ogradu vrtića “Pepeljuga”

Nepoznati počinilac je pre nekoliko dana polomio je ogradu vrtića PU “Pepeljuga” u naselju Delijski vis. Osim ograde oštećen je potporni zid i trotoari iznad dvorišta ove ustanove u ulici Braće Vuksanović.

Zaposleni u ovom vrtiću se nisu pomirili sa nastalom štetom, pre svega zbog sigurnosti dece i obratili su se za pomoć svojim starim prijateljima koji su im i do sada pomogali, udruženju Radne akcije Delijski vis. Kao i do sada članovi udruženja su se istog trenutka odazvali pozivu i pritekli u pomoć kako bi problem što pre bio rešen.

Foto: RADV

“Članovi našeg udruženja su izašli na teren i utvrdili stanje kako bi tačno znali šta nam je potrebno da napravljenu štetu saniramo. Ažurnost je naše drugo ime i ni minut nismo čekali da pomognemo. Materijal koji nam je bio potreban za popravku ograde nabavili smo od svojih para i odmah smo prionuli na posao. Popravili smo ogradu koju je usled zaleđenog asfalta polomio neki automobil”, kaže Milan Spasić, predsednik udruženja Radne akcije Delijski vis.

Volonteri ovog udruženja su popravili i potporni zid i ivičnjake, tako da je ograda vraćena u prvobitno stanje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com