EkonomijaPromo vestiU fokusu

Čak 10 premijera na Sajmu automobila u Nišu

Ljubitelji automobila, ponovo će moći da uživaju u svojim omiljenim modelima, ali i da vide nova dostignuća kada je auto industrija u pitanju. Deveti po redu “Auto Moto Fest Niš 2018.” u organizaciji City Marketing Centra biće otvoren 5. oktobra u 11 časova u hali “Čair” u Nišu i trajaće do 7. oktobra, najavljuju organizatori.

Ove godine na najvećoj privredno-turističkoj manifestaciji južno od Beograda premijerno će biti izloženo čak 10 vozila.

“Pežo će u Nišu imati srpsku premiijeru modela 508. Serijska proizvodnja tog modela još nije počela, proizvedeo je samo 5 takvih automobila, od kojih će jedan ekskluzivno biti izložen u hali “Čair””, ističu organizatori.

Toyota će imati srpsku premijeru njihovog graskog automobila Aygo”, Citroen će se predstaviti modelom “C4 Cactus”, dok će Hyundai imati čak tri srpske premijere: “Hyundai Tucson”, restilizovana verzija, “Hyundai 20” i najnoviji model “Hyundai Santa Fe“.

“Nissan će takođe izložiti po prvi put u Srbiji restilizovanu verziju “Nissan Juke”, veoma atraktivan model u simpaničnim bojama. Ovaj model namenjen je uglavnom za mlađe vozače pa je i dizajniran tako. Ovaj proizvođač automobila po prvi put u Nišu izložiće i Nissan Micra, model koji je totalno drugačiji od njegovih drugih modela”, kažu organizatori sajma.

Jepp će se između ostalog predstaviti i modelom “Jeep Compass”, Renault je najavio nišku premijeru modela “Renault Scenic”, Dacia modela “Duster”, Nišlije će prvi put u svom gradu videti i “Fiat tipo” u karavan verziji, Volkswagen će prikazanti novi “T-Roc”, dok će Škoda i Seat imati na niškom sajmu srpsku premijeru. Škoda će izložiti Fabiju FL, a Seat najnoviju Ibicu.

“Najveću atrakciju sajma najavio je Ford. Njihov atraktivni najnviji sportski model naći će se u hali Čair i sigurno će privući veliki broj ljubitelja četvorotočkaša, kao što je to bio slučaj prošle godine.”

I električni bicikli će naći svoje mesto na sajmu, biće tu ponude i za ljubitelje motora.  Ponovo je na sajmu Volkswagen Seat, biće tu i Micubiši. Svoj najnoviji program predstaviće i Yamaha, tako da će verovatno na sajmu Nišlije moći da vide njihov najnoviji model “Nikon”.

“Reč jeo motoru veoma neobičnog izgleda, jer napred ima dva točka, a nazad jedan. Ovakav raspored točkova doprinosti većoj stabilnosti”, ističu.

Na Auto moto festu u Nišu ponovo će moći ispred hale da se vide i atraktivni modeli oldtajmera, ali i teretna i dostavna vozila.

Svi distributeri su najavili sajamske popuste.

____________________________________________________

Sajam automobila u Nišu je najposećenija privredno-turistička manifestacija južno od Beograda. Tih dana u Niš dođe i preko dvadeset hiljada ljudi iz čitavog regiona, koji svake godine imaju priliku da vide evropske i srpske premijere najprodavanijih brendova automobila.

Auto Moto Fest Niš 2018. od 05. do 07 oktobra.
Radno vreme sajma od 10 do 20 časova.
Više informacija na sajtu: sajamautomobila.com

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com