Promo

ČAIRSKI KETERING I BESPLATNA DOSTAVA HRANE

Drage Nišlije, u aktuelno vreme slava i anti-Covid mera Čairski pub-restoran je za vas spremio posebnu ponudu takozvane „finger-food“ hrane idealne za sve vaše proslave.

Domaćice, u šaljivom tonu bismo rekli da više niste dužne da spremate višednevne gozbe, idete u velike nabavke, služite goste koji su došli da se najedu i napiju i kolabirate od pranja i čišćenja kada isti odu. Čairski ketering će vas relaksirati i zagarantovano vam pružiti osećaj totalne slavske eksluzive.

10 brusketa, 13 komadnih zalogaja od testa, 7 pasti, 6 pica, 5 kanapea, 12 zalogaja od mesa ili plodova mora, 6 dasaka hrane, 7 obrok i 10 salata od svežeg povrća, za vaš desert i 15 ekskluzivnih slatkih poslastica.

Kompletnu ponudu pojedinačnih slika, gramaže, cena i uslova poručivanja možete videti na linku:

https://drive.google.com/file/d/1gmX9xabZ-OMf5KTTxQTpoEkxYwDINEtP/view?usp=sharing

Čairska kuhinja radi do 23 časa, 7 dana u nedelji. Već poznate gurmanluke možete poručiti preko broja 060 3 369 369, Gimmefood ili Glovo apkilacije. Dostava do vaših vrata je besplatna, a porudžbinom preko 999 dinara ćete ostvariti i poklon u vidu limenke Red Bull-a, Bavarie, Stelle Artois-a ili nekog proizvoda Coca Cola-e.  

Vašu porudžbinu možete i lično pokupiti u Ratka Vukićevića 5A u samom lokalu ili putem šalterske prodaje.

Budite prilagođeni aktuelnom trenutku, svim ant-Covid merama, siti i zadovoljni!

Srećna slava, prijatno i živeli…

060 3 369 360

ChaIrski Rock n Sports Cafe
Ratka Vukićevića 5A
Rezervacije i dostava:
060 3 369 360
Facebook
Instagram

 

DOBRO DOŠLI!

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com