Promo vesti

Čairski doručak

Moderna nauka tvrdi da je doručak nepotreban obrok, jer direktno određuje unos kalorija veći od onog koji potrebujemo za redovne dnevne potrebe. Čuli smo čak i floskulu “Doručak pokloni neprijatelju”.

A iz Čairskog kroz osmeh kažu: “Neprijatelja dovedi na doručak kod nas, gde ćeš ga dobrano kalorijski “unakaziti”, i naterati da se tamo vraća sve dok ne proba celokupnu ponudu iz bogatog menija koji nudimo“

Jedno je sigurno, ovakvim doručkom nikome nećeš nauditi u finansijskom smislu, jer su im cene vrlo pristupačne.

U odnosu na kvalitet i veličinu porcija, rećićemo i najveći razlog zbog kojeg ćeš se, u ovaj gastro-pub u hladovini Čairskog parka, redovno i vraćati!

Krenimo od jaja koja spremaju na čak 8 načina!

Jaja na oko, Omlet sa sirom, sa pušenim mesom, sa pečurkama, sa povrćem i sa slaninom i Kajgana sa domaćom Čairskom kobasicom ili sušenicom.

A da li ste znali da u Čairskom možete probati Meraklijski i Palilulski doručak?!

Sa pohovanom paprikom, jajetom na oko, kiselim krastavčićima, kačkavaljem, pršutom, šunkom, sirom i dvopekom, ili sa ćurećim viršlama, jajetom koje je izprženo na samoj slanini, pohovanim kačkavaljem, francuskom salatom, urnebes sirom, grilovanim šampinjonima, čeri paradajzom i prepečenim parčićima somuna… mmm, da baš sva čula uživaju!

A slatku verziju sa dvopekom, marmeladom, medom i margarinom?!

Domaću pitu uvijaču, od sukanih kora, koju u Čairskom služe sa kiselom pavlakom u prilogu.

 

Kao još jednu krajnje originalnu ponudu izdvajamo kroasane! Talijanski sa šunkom i krem sirom, Francuski, naravno punjen francuskom salatom, ili slatki punjen domaćim džemom, koji najbolje ide sa čašom hladnog mleka!

U Čairskom očigledno ne prihvataju nutricionističke „novotarije“ i smatraju doručak najbitnijim obrokom! A jak i kvalitetan doručak preduslov je za uspešan dan! PRIJATNO!

ChaIrski Rock n Sports Cafe
Ratka Vukićevića 5A
063 1703865
Facebook
Instagram

 

DOBRO DOŠLI!

 

 

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close