Promo vesti

Caffe Pizzeria NIGHT and DAY 6 godina sa vama

Usluga bolje i više“ moto je već prepoznatljive picerije Night&Day u Nišu. Godinama unazad vredno rade svakog dana postavljajući sebi nove zadatke u težnji da budu bolji i atraktivniji. Puni stolovi i zadovoljni gosti koji se redovno vraćaju dokaz su da im to polazi za rukom. Od sada, pored dobro poznate lokacije u Obrenovićevoj, Night&Day je dostupan i u parku Svetog Save.

Prijatan ambijent na obe lokacije u kome će te uživati u hrani izvanrednog kvaliteta i ukusa, koju karakteriše italijanska testenina, originalni mocarela sir, najfiniji pelat paradajz, sveže povrće, prvoklasni pršut, kao i pica od hrskavog tankog testa.

Cafe picerija Night and Day -Bulevar

Iskustvo mi je pokazalo da u svakom poslovanju, moraš da težiš da budeš najbolji. Ovo proširenje samo je deo te priče. Držimo svoj nivo i uvek težimo boljem, nikada ne idemo ispod već postavljenih granica, samo više i bolje, i to nam za sada uspeva. Dokaz za to je i podatak da drugi restorani rade sve samo da nam se približe po kvalitetu i usluzi„, kaže za Niške Vesti vlasnik picerije Ivica Zdravković.

Night&Day već šest godina donosi pred vaša vrata hranu izvanrednog kvaliteta i ukusa.

Nisu samo kvadrati u pitanju kada je zadovoljan mušterija u pitanju, mnogo više je u poverenju koje gradimo prema našim gostima, kojih je svakim danom sve više. Mi smo u koraku sa dešavanjima„, tvrdi Zdravković. “Mnogo je bitno da pratimo šta se dešava u okruženju. Ja više puta u toku godine putujem u inostranstvo i nadograđujem svoje znanje i iskustvo nekim novim saznanjima kada su jela koja mi nudimo u pitanju”, kaže Zdravković.

NightDay01
Cafe picerija Night and Day – Obrenovićeva

Koliko su Nišlije željne da probaju te neke nove stvari koje “donosite”, koliko su ljudi spremni da prihvate nešto novo?

Na samom početku kada smo počeli sa radom te 2012. godine počeli smo sa spremanjem pasti i pica. Pastu tada skoro da niko nije tražio, danas to više nije tako. Pasta se sada traži isto koliko i pica. To znači da se trendovi menjaju i da se vremenom menja interesovanje naših sugrađana. To je danas 1:1. Postoje specijaliteti koji se redovno i puno naručuju i mi tačno znamo za koji vlada interesovanje a za koji ne”, kaže Zdravković.

Našem čoveku uvek je bitno da ne plati puno ali da hrana koju naruči bude obilna.

Cafe picerija Night and Day – Bul. Dr Zorana Đinđića

Nekad ima i primedbi ali to je sve normalno, nama primedbe pomažu da budemo još bolji. Za u buduće spremamo još iznanađenja, planovi su da Night&Day zaživi i van Niša. Siguran sam da će Nišlije biti zadovoljne onim što im spremamo, a to je da nas mogu naći i kad budu posetili neke druge gradove”, kaže.

 

„NIGHT&DAY“
Caffe Pizzeria
Obrenovićeva bb
kod ulaza u TC Kalča
018/ 244 396
061/ 22 44 44 2
Pizzeria
Bul. Dr Zorana Đinđića
kod (Ideje)
061/ 22 55 55 2
FaceBook
www.NightAndDay.rs

Kada spomenemo ime Night&Day, ono što Nišlije treba da imaju na umu:

Najbitnije je da su naši gosti zadovoljni, mislim da smo u tome uspeli”, završava vlasnik poznate picerije Night&Day u Nišu.

Novootvorena treća picerija Night and Day, u parku Svetog Save 31, od nedavno i u vašem komšiluku.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com