Promo

Burek, tradicionalan niški doručak, originalog ukusa

Umeće pravljenja bureka seže od davnina. Burek se smatra niškim specijalitetom ili, kako mnogi kažu, pravim niškim doručkom. Zbog toga burek u Nišu mora imati jedinstven ukus.

Vični majstori bureka u Pekari Kroasan već 18 godina opravdavaju činjenicu da se najbolji burek može pojesti u Nišu.

Iskustvo i vešte ruke čine da se burek sprema po tradicionalnoj i originalnoj recepturi, a iskustvo omogućava kombinovanje i stvaranje novih ukusa.

Pored dobro poznatog bukera sa sirom i mesom u Nišu je čuven i burek sa šunkom i pavlakom koji je već postao „zaštitni znak“ Pekare Kroasan.

A za dobar burek nije potrebno samo znanje, već i ljubav prema poslu, ali i najkvalitetnije namirnice. Sve to kombinuje se svakodnevno u Pekari Kroasan, a kao rezultat dobijete burek, koji svakog jutra mami Nišlije svojim mirisom.

Pekara KROASAN

U skladu sa svim merama i propisima Ministarstva zdravlja i Vlade Republike Srbije, Pekara Kroasan u svojim objektima vodi pojačane mere higijene.

Detaljnja dezinfekcija svakog objekta, uključujući prodajne pultove, pultove za pakovanje peciva, podove, stolove, kvake, obavlja se na svakih sat vremena.

Radnici neprestano nose zaštitne maske i rukavice, a u svim njihovim pekarama može ući samo po jedna osoba.

U skladu sa zabranom kretanja u toku vanrednog stanja Pekara „Kroasan“ redukovala je i svoje radno vreme.

Pekara u Ulici Vojvode Mišića otvorena je do 13,30 časova; na Bulevaru Svetog cara Konstantina do 14,00 časova, a prodavnica i pekara na Bulevaru Nemanjića u Zoni II otvoreni su do 16,00 časova.

PEKARA KROASAN
Vojvode Mišića 109
Bulevar cara Konstantina 80
Bulevar Nemanjica Zona II
Facebook
Instagram

 

 

 

 

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close