Društvo

BUM radio obeležio pet godina postojanja

BUM radio počeo je sa emitovanjem programa pre tačno 5 godina 1. februara.

“Kada nam je Republička radiodifuzna agencija dodelila dozvolu za emitovanje programa, pitali smo Nišlije kakav radio bi želeli da slušaju. Na osnovu njihovog mišljenja, definisali smo okvire u kojima ćemo se kretati, da ih naš program ne bi razočarao ni u jednom trenutku”, kaže glavni i odgovorni urednik Bum radia Nikola Panić.

Dodaje da su se Nišlije izjasnili da žele radio koji će emitovati samo hitove… i dodaje da su im to i ponudili. Kompletan program baziran je na hitove osamdesetih i devedesetih, hitove novog milenijuma.

“Slušaoci u Nišu su želeli da dobiju radio koji ih ne zatrpava dosadnom pričom. Zato smo odlučili da u etar propuštamo samo teme koje su relevantne za život naših slušalaca. Poštujemo njihov ritam, njihove obaveze, njihove emocije, trudimo se da pridobijemo poverenje i naklonost svakog od njih, i pre nego što bilo šta emitujemo u etar, analiziramo da li i koliko to zanima naše slušaoce. I u godini pred nama spremili smo mnogo iznenađenja i zanimljivih projekata”, kaže Panić.

On se zahvaljuje Nišlijama što ih slušaju.

Ovaj radio Nišlije mogu da prate 99,5 megaherca, a u ostatku sveta na www.bumradio018.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com