Društvo

Bulatović: Za zimsko održavanje ulica i puteva angažovano više mehanizacije nego do sada

Za zimsko održavanje svih državnih i regionalnih puteva na jugoistoku Srbije zadužena je kompanija Trejs, a u Nišu, oni će održavati puteve ka Beloj Palanci, Gadžinom Hanu, Svrljigu, Doljevcu i Prokuplju, kao i puteve prema Miljkovcu i Velepolju, Knez Selu i Gornjoj Studeni.

Gradonačelnik Darko Bulatović obišao je pogone kompanije Trejs Srbija i prisustvovao smotri ljudstva, mehanizacije i opreme koji će biti angažovani tokom predstojeće zime na održavanju saobraćajnica u Nišu i okolini.

“Ove zime za zimsko održavanje ulica i puteva u Nišu i okolini biće angažovano više vozila i mehanizacije nego ikada do sada. U to smo se uverili i danas, jer je Trejs obezbedio impresivan broj kamiona i mašina za predstojeću zimu. Kada tome dodamo i da je JKP “Mediana” prošle zime kupila veliki broj novih kamiona i opremu za čišćenje snega i mehanizaciju kojom raspolažu i druga preduzeća koja su angažovana za ovaj posao, ubeđen sam da Nišlije ove zime neće imati problema sa snegom“, rekao je Bulatović.

Gradske saobraćajnice i puteve ka selima na teritoriji Grada održavaće JKP Medijana i preduzeće ABM Putogradnja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com