Promo

Budite voljeni tokom cele godine – Neka Vam svaki dan bude Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je… a Vi želite da svojoj lepšoj, jačoj polovini pokažete da vam je briga o zdravlju ipak na prvom mestu. Veliki izbog kvalitetnih proizvoda DCP Hemigal pomoćiće vam da za nju ili njega izaberete baš ono što je najbolje.

Hladno vreme i česte promene temperature i vlažnosti, mogu da ostave trag na koži, zato je bitno da nega u ovim danima bude intenzivna, to znaju oni koji redovno brinu o zdravlju kože. Ako neko vaš blizak jeste zabrinut za svoju kožu, ovi “praznični” dani jesu dobar povod za darivanje. Veliki broj poklon paketa olakšaće vam izbor.

Dame a neretko i muškarci, pripremaju kožu za dolazak proleća i onih nešto sunčanijih dana. Sada je pravo vreme da dočekate sunce zdravom kožom. Ne treba tu zaboraviti ni kožu stopala i nogu, jer ćemo uskoro izaći iz dubokih toplih čizama i zakoračiti prolećnim cipelama, koje će biti laganiju uz negovanu i odmornu nogu. Od stopala zavisi puno toga, raspoloženje, umor…prevaziđite probleme, nosite ugodnost – ona najbolje stoji!

Četvrt veka tradicije, kvalitet i neprestane inovacije, doprineli su da DCP Hemigal postane jedna od najprepoznatljivijih firmi u regionu kada su u pitanju kozmetički proizvodi. Hemijski ispitani, sa blagotvornim dejstvom, njihovi kozmetički proizvodi pogoduju čitavoj prodici i mogu ih koristiti bebe, mame i tate, bake i deke…

DCP Hemigal postepeno i temeljno, unapređuje kvalitet i pruža kupcima ono najbolje što izlazi iz njihovih laboratorija, gde vrhunski kadar brine da proizvodi ispunjavaju najstrože kriterijumime kontrole kvaliteta.

Proizvodi Fitogal i Pavlogal kolekcije nalaze se na rafovima manjih, velikih drogerija i brojnih lanaca supermarketa. Fitogal kolekcija predstavlja svu kozmetiku neophodnu za negu, bukvalno od glave do pete.

Hemijski ispitani i bogati prirodnim dodacima, proizvodi Fitogal kolekcije pružaju kosi i koži najbolju negu. Od šampona za sjajnu i bujnu kosu, preko preparata koji vašoj koži daju hidriranost i svežinu, sve do anticelulitnih losiona i krema i proizvoda za negu kože muškaraca, Fitogal kolekcija kozmetičkih proizvoda pokriva sve vaše potrebe.

Brendovi Fitogal i Pavlogal postali su garant kvaliteta. Kada se logo brenda nađe na kozmetičkom proizvodu, znate da ste svojoj koži i telu priuštili najbolje.

Dan zaljubljenih može da bude dobar povod da nekome koga volite, bio on vaš partner ili deo porodice poklonite  proizvode DCP Hemigal. Nećete da pogrešite ako pokažete da brinete i želite nekom bolje zdravlje, jer zdrava koža je ogledalo zdravlja.

Budite ZALJUBLJENI – Negom iskažite ljubav prema sebi i drugima

 

FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com