Obrazovanje

Budite spasilac na vodi. U toku je upis kandidata

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu objaio je oglas za upis kandidata na kurs za sticanje zvanja “spasilac na vodi” kao i kandidata za obnovu ranije stečenih zvanja.

 

Na program stručnog osposobljavanja i usavršavanja za zvanje SPASILAC NA VODI, mogu se upisati punoletna lica sa prethodno stečenim najmanje srednjim obrazovanjem (u trogodišnjem ili četvorogodišnjem trajanju) koji uspešno savladaju test fizičkih sposobnosti iz plivanja i ronjenja i koji prilože lekarsko uverenje o zdravstvenoj sposobnosti, saopštila je ova visokoškolska ustanova.

Кandidati mogu podnositi prijave Službi za nastavu i studentska pitanja Fakulteta, ul. Čarnojevića 10a, do 23. februara.

Prijemni ispit biće održan 25. februara u 10 časova, na bazenu SC „Čair” u Nišu.

Bliže informacije o uslovima upisa, trajanju i sadržaju, mogu se dobiti u Službi za nastavu i studentska pitanja Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu, telefon: 018/510-900, lokal 214 i na sajtu Fakulteta www.fsfv.ni.ac.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com