Promo

BUDITE negovane, zadovoljne i VOLJENE UVEK, ne samo na VAŠ DAN – DAN ŽENA

DCP Hemigal: Kozmetički proizvodi kojima svojoj koži i telu pružate najbolje

Međunarodni dan žena će za koji dan, a Vi niste baš zadovoljni kako vam koža izgleda, potrebna vam je nega i želite za sebe ono najbolje – budite sigurni u rezultate koje očekujete, koristite proizvode DCP Hemigal jer iza rezultata, zadovoljstva klijenata i usavršavanja ovih proizvoda stoji četvrt veka predanog rada ove kompanije.

Vrhunski proizvodi DCP Hemigal jedne od poznatljivijih firmi u čitavom regionu kada su u pitanju kozmetički proizvodi, namenjeni su ne samo damama već čitavoj porodici. Od porodičnog posla do firme koja sada zapošljava preko 120 stručnih i visokoobrazovanih kadrova, ali i doktora nauka, put je kojim je DCP Hemigal išao postepeno i temeljno, unapređujući kvalitet i pružajući kupcima samo najbolje. Impozantan stručni kadar garant je da se sve proizvodi u njihovim laboratorijama i po najstrožim kriterijumima kontrole kvaliteta.

Osmi mart, je praznik žena i one su tada osetljive, ranjive i željne pažnje. To je ustvari ono što žene osećaju svakog dana ali je baš tog datuma to u zenitu. Najbolje je da baš na praznik žena pokažete brigu i posvećenost, sebi ali i najdražima.

Briga i nega tela i kože, učiniće svaku damu samouverenom i sigurnijom. Uz samouverenost dođe neizbežan osmeh i bezbroj lepih trenutaka, koje provodite zajedno. Poklonite svojim dragim damama ili sebi ono što vam je svakodnevno potrebno a to je nega, koja nikada nije prekomerna i koja je uvek potrebna-zato što vas čini zdravijom i srećnom.

Proizvodi Fitogal i Pavlogal kolekcije nalaze se na rafovima manjih i velikih drogerija, kao i supermarketa kako u Srbiji tako i u svetu.

Fitogal kolekcija predstavlja svu kozmetiku neophodnu za negu, bukvalno od glave do pete.

Hemijski ispitani i bogati prirodnim dodacima, proizvodi Fitogal kolekcije pružaju kosi i koži najbolju negu. Od šampona za sjajnu i bujnu kosu, preko preparata koji vašoj koži daju hidriranost i svežinu, sve do anticelulitnih losiona i krema i proizvoda za negu kože muškaraca, Fitogal kolekcija kozmetičkih proizvoda pokriva sve vaše potrebe.

Proizvodi DCP Hemigal postali su garant kvaliteta. Kada se logo brenda nađe na kozmetičkom proizvodu, znate da ste svojoj koži i telu priuštili najbolje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com