Društvo

Budimo jedinstveni, neka nas ujedine želja za mirom i boljim sutra

NOVOGODIŠNjA ČESTITKA GRADONAČELNIKA NIŠA DARKA BULATOVIĆA

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Zajedno smo na istom zadatku. Mi stvaramo bolju budućnost. Od našeg truda i posvećenosti zavisi kakve će prilike za naš grad biti stvorene u godini pred nama.

Siguran sam da Grad Niš ide napred.

Svim raspoloživim kapacitetima nastavićemo da unapređujemo našu zajednicu, jer nam je prioritet bolji kvalitet života za sve građane i građanke Niša.

Uređenje našeg grada u komunalnom i urbanističkom sektoru za nas je konstantan izazov i spremni smo da novim projektima obogaćujemo ponudu grada. Radimo, ali ćemo još intenzivnije raditi na oživljavanju privrede i stvaranju uslova za nove investicije.

Istovremeno, vodimo računa o tome da se domaćinski ophodimo prema budžetu Grada, kome zajedno doprinosimo, ne zaboravljajući one kojima je pomoć najpotrebnija, jer Niš i Nišlije su uvek bili humani i solidarni.

Kroz život sam uvek bio optimista, pa tako gledam i na godine koje su pred nama. Čeka nas puno posla, ali čvrsto verujem u naš zajednički uspeh. Grad se vodi čuvanjem njegove tradicije i kulturne baštine, znanjem, plemenitošću, sportskim uspesima, zajedništvom, ali i ljubavlju i hrabrošću za promene.

Budućnost koja je pred nama pokazaće snagu i lepotu ovog grada u osmehu naše dece, u uspehu mladih, u novim radnim mestima, u spokojstvu i bezbrižnosti roditelja i starijih, u brizi za svakog čoveka i člana naše zajednice.

Budimo jedinstveni. Neka nas ujedine želja za mirom i boljim sutra. Radujmo se Novoj godini, radujmo se jedni drugima. Uz želju da nam Nova godina donese mir, zdravlje i radost i da vam novogodišnji i božićni praznici budu ispunjeni veseljem, toplinom i nadom u bolje sutra, želim vam uspešnu i srećnu Novu, 2017. godinu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com