Društvo

Budi deo Slobodne zone! Konkurs za volontere i volonterke Filmskog festivala Slobodna zona

Budi deo Slobodne zone! Konkurs za volontere i volonterke Filmskog festivala Slobodna zona Filmski festival traži nova lica! I to u „veznom redu” festivala, među volonterima, ovako stoji u pozivu koji se odnosi na sve one mlade zaiteresovane ljude koji žele da volontiraju.

 

“Za ovu poziciju potrebni su entuzijazam i ljubav prema filmovima, a nudimo priliku da se nauči mnogo o pripremi i realizaciji festivala, kao i da se besplatno odgledaju filmovi s festivala”, ističu.

Festival donosi najbolje savremene, angažovane art-house igrane i dokumentarne filmove iz celog sveta, a ove godine će imati hibridno izdanje (online i sa publikom u biskopima) i zbog toga festival poziva mlade filmofile (koji imaju više od 18 godina) a žive u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu, i odgovorni su i vredni, da se prijave na konkurs i prožive jedinstveno i uzbudljivo iskustvo volontiranja na Slobodnoj zoni.

Zainteresovani kandidati treba da do 4. oktobra popune formular koji je dostupan i na sajtu http://freezonebelgrade.org/konkurs-za-volontere/. Više informacija moguće je dobiti slanjem mejla na adresu volontiranje@freezonebelgrade.org.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com