Promo

Brzo i efikasno oslobodite se bola od povreda ili reuma

Bol često može da bude uporan, pogotovo kada su u pitanju podlivi i masnice, ili zapaljenje i reuma, mogu može nas ometati u svakodnenim aktivnostima. Kada se javi bol usled sportskih i drugih povreda ili reuma, želimo da ga se što pre otarasimo kako bismo se vratili normalnom životu.

Jedan od brzih i efikasnih načina da se otarasimo bola jeste primena konjskog balsama. Iako ga neko nije koristio, za njega su čuli svi, zbog nesvakidašnjeg imena.

Ali uz ovo ime uvek čujemo i rečenicu “Sigurno će ti pomoći, meni jeste”.

Konjski balsam je efikasan i siguran preparat kada je u pitanju umanjenje i totalno otklanjanje bola. Ovaj popularan prirodni preparat koristi se radi ublažavanja mnogih tegoba. Na jedan potpuno prirodan način ublažiće bolove u kostima, zglobovima i mišićima. Odličan je u poboljšavanju cirkulacije, otklanjanju otoka, modrica i raznig vrsta grčeva.

Korišćenje konjskog baslama posebno se preporučuje osobama koje se bave profesionalno ili amaterski sportom, a pomaže i kod reumatskih bolova i deluje prilično umirujuće na mišiće.

Fitogal vam predstavlja zeleni i crveni Konjski balsam.

Konjski balsam sa jakim efektom hladjenja

Zeleni Konjski balsam

Preporučuje se za olakšavanje tegoba sportskih i drugih povreda (bola i otoka), umirivanje grčeva, osvežavanje mišića i stimulaciju mikrocirkulacije umornih nogu.
Ovakav širok raspon dejstva postiže se ekstraktima divljeg kestena, kamilice, hajdučke trave, ruzmarina, kao i optimalnim sadržajem mentola i kamfora.

Pakovanje: 250ml

Konjski balsam sa jakim efektom zagrevanja

Crveni Konjski balsam

Preporučuje se za ublažavanje koštano-mišićnih reumatskih tegoba ili za stimulaciju loše mikrocirkulacije. Sadrži ekstrakte divljeg kestena, đumbira, hamamelisa, hajdučke trave, kamilice, ulje ruzmarina i kamfor koji zajednički deluju, postižući efekte dugotrajnog  osećaja zagrevanja, poboljšanja mikrocirkulacije, protivupalnog i antioksidativnog delovanja.

Pakovanje: 250ml

Proizvode iz Fitogalove Pavlogal kolekcije, kao i sve njihove ostale proizvode, možete kupiti u svim većim, ali i manjim drogerijama i bolje opremljenim prodavnicama.

FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com