Promo

Brzo i efikasno do savršeno glatke kože

Postoji mnogo načina i preparata uz pomoć kojih ćete biti sam svoj kozmetičar i voditi računa da vaša koža bude savršena. Pored redovne nege, čišćenja kože i održavanja njene vlažnosti, depilacija je veoma bitna stvar za veliki broj dama.

Kada je depilacija kod kuće u pitanju, bitno je da ona bude efikasna, brza, što bezbolnija i da što manje iritira kožu. Pored iskustva bitno je obratiti pažnju koji način depilacije najbolje odgovara vašoj koži i koje preparate za tu namenu koristite.

Najefikasniji načini su depilacija hladnim voskom, depilacija toplim voskom i depilacija kremom. U zavisnosti od vaše kože, ali i navika, sva tri načina mogu biti jako efikasna.

FITODEPIL Hladni vosak za depilaciju

FITODEPIL Hladni vosak za depilaciju je baziran na šećeru i izrađen je od 100% prirodnih sastojaka. Postizanje profesionalnih rezultata, odnosno, koža bez dlaka u trajanju i do šest nedelja, moguće je za samo deset minuta. Koža nakon tretmana je glatka, meka i hidratisana. Ostaci voska se vrlo lako uklanjanju toplom vodom i tkaninom.

FITODEPIL Topli vosak za depilaciju

Uklanjanje dlaka preparatima poput FITODEPIL Toplog voska je za mnoge žene najprihvatljiviji postupak. Dlake se uklanjaju iz korena što omogućava da rezultat jednog tretmana traje i šest do osam nedelja. Dizajniran da obezbedi maksimalno uklanjanje dlaka DepilWax stvara uslove za dobijanje profesionalnih rezultata u kućnim uslovima.

FITODEPIL Krema za depilaciju

FITODEPIL Krema za depilaciju temeljno i potpuno bezbolno odstranjuje suvišne dlačice sa tela. Posebno optimizovana formula kreme omogućava da proces depilacije, u zavisnosti od kvaliteta dlake, traje u proseku oko 5 minuta. Nakon upotrebe, koža je glatka i nežna na dodir.

Pored kvalitetnih krema i voskova, neophodno je imati i kvalitetne trake.

Depilacionim trakama vrši se uklanjanje dlaka iz korena, što omogućava postizanje profesionalnih rezultata u kućnim uslovima. Trake se koriste za depilaciju normalne kože, bez oštećenja.

Vosak sadrži ulje nevena koje ublažava crvenilo kože, karakteristično za upotrebu depilacionih traka i ubrzava njegovo povlačenje.

FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com