Promo vesti

BROS TAXI- Mi vozimo naš grad

Čitavu deceniju niški “Bros Taxi” neguje veliko poverenje koje ima kod sugrađana, koji najradije biraju ovu kompaniju kada žele da na vreme i bezbedno stignu do željenog odredišta.

“Bros Taxi” nudi usluge prevoza na lokalu, vangradske vožnje, vožnje u inostranstvu i prevoz tereta. Vozači ovog niškog taksi prevoznika pored ljubaznosti vozača pružaju i sigunu vožnju.

Na raspolaganju Nišlijama je najveća “flota” vozila (nova vozila marke Volkswagen i Seat) na teritoriji grada na Nišavi, a to je preko 60 najsavremenijih automobila i većih vozila, kojih je svakim danom krstare niškim ulicama.

CENE I PONUDE USLUGA

“Uživajte u udobnoj vožnji u besprekorno čistim vozilima bez duvanskog dima. Sva naša vozila poseduju WiFi internet konekciju, a moguće je besplatno korišćenje interneta”, kažu u “Bros Taxi-ju”.

“Bros Taxi” usluga se izdvaja u moru ponuda, a sigurnu vožnju i udoban prevoz do odredišta ništa ne može da zameni.

BROS TAXI – Mi vozimo naš grad

BROS TAXI
Kozaračka 1
018/061/066/069
41-555-41
Facebook
www.BrosTaxi.rs

Jednako bitan deo poslovanja ove velike kompanije je i taksi ogranak “Bros Taxi”.

Pored ljubazne usluge i sigurne vožnje, kod ovog niškog taksi prevoznika na raspolaganju  je najveća “flota” vozila na teritoriji grada na Nišavi. Preko 60 najsavremenijih automobila i većih vozila, kojih je svakim danom više na niškim ulicama.

Njihova usluga se izdvaja kao sigurna vožnja i udoban prevoz do odredišta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com