Promo

BROS AUTO SERVIS, jer Vaš Volskwagen zaslužuje najbolje

Bros Auto, ovlašćeni servis Volkswagen automobila i opreme, na jednom mestu nudi kompletnu dijagnostiku i servisiranje vašeg četvorotočkaša.

“Samo najbolje za Vas i Vaš Volkswagen: Nudimo sveobuhvatne usluge kako biste na putu bili bezbrižni i sigurni.”

Točkovi i pneumatici

Sve informacije i aktuelne akcijske ponude za točkove, pneumatike i sezonske zamene.

Lakometalne felne
Naši Volkswagen servisni stručnjaci nisu samo stručnjaci za pneumatike. Pomoći ćemo vam sa informacijama koje alu felne možete da koristite za doterivanje izgleda vašeg Volkswagena.

Zimski kompleti
-montaža fabričkim vicijama za točkove
-u OEM kvalitetu
-često nije potrebna naknadna registracija
Satnajte više

Zamena pneumatika za zimskim inspekcijskim servisom
1. November je dan od kada su u Srbiji potrebni zimski pneumatici.
Često je mišljenje da su All-season pneumatici uzeli ono najbolje od letnjih i zimskih pneumatika. To nažalost nije tačno i nije moguće. All-season pneumatici su kompromis koji će zadovoljiti stranke koje žive u toplijim krajevima gde su sneg i led retki.
Za vaše pneumatike zima ne počinje kada padne prvi sneg, već kada temperature padnu ispod +7°C.

Ovo je granična temperatura na kojoj letnji pneumatici gube elastičnost te je i prianjanje slabije, a trošenje pneumatika veće.

EU oznake na pneumaticima
Od 2012. godine u Evropskoj uniji postoji obaveza označavanja guma za putnička vozila. Ciljevi označavanja EU oznakom gume su veća bezbednost u saobraćaju i smanjenje emisija izduvnih gasova i buke. Na EU oznaci gume se pomoću grafičkog prikaza navode sedeća svojstva gume: klasa uštede goriva, klasa prianjanja na vlažnim kolovozima kao i klasa buke i odgovarajuća merna vrednost.

Кlasa uštede goriva:
Guma sa malim otporom pri kotrljanju može doprineti smanjenju potrošnje goriva a time i smanjenju CO₂ emisija vozila. Na EU oznaci gume klasa uštede goriva označava se crnom strelicom na skali u boji od A (zeleno, mali otpor pri kotrljanju) do G (crveno, veliki otpor pri kotrljanju).

Кlasa prianjanja na vlažnoj površini:
Prianjanje na vlažnoj površini gume utiče na put kočenja na vlažnom kolovozu pa je bitan faktor za bezbednost. EU oznaka gume navodi klasu prianjanja na vlažnom kolovozu od A do G. Pri inače istim uslovima guma klase prianjanja na vlažnom kolovozu A na vlažnom kolovozu ima kraći put kočenja od gume klase prianjanja na vlažnom kolovozu F.

Кlasa vanjske buke:
Buka gume doprinosi celokupnoj glasnoći vozila. Na EU oznaci gume navedeni su merna vrednost vanjske buke u decibelima i piktogram klase buke popunjenim zvučnim talasima od jedan (tiho) do tri (glasno).

BROS AUTO; foto: volskwagen.rs

Ponude i akcije

Sezonske ili važeće tokom cele godine.

Inspekcijski servis
Dugo putovanje treba pripremiti. Proverite na Vašem Volskwagenu kočioni sistem, akumulator, tečnost i još mnogo toga. Nabavite putno osiguranje za siguran put i odmor.
Saznajte više

Volskwagen SERVIS+
Tajna dugotrajne veze! Pravo rešenje u svakoj situaciji. Paketi za starija vozila. Preuzmite brošuru sa kompletnom ponudom.
Saznajte više

Paketi popusta
Niže cene paketa uključuju delove i radno vreme za servis i popravke. Za modele Volkswagen starije od 4 godine.

Produženje garancije
Volskwagen nudi naprednu tehnologiju, dizajn u trendu, izvanredan kvalitet i vrhunske performanse. Posebna ponuda je produženje garancije za Volskwagen.
Saznajte više

Volkswagen popravka i održavanje

Savršeno obučeni zaposleni detaljno pregledaju vaše vozilo. Кočioni sistemi proveravaju se elektronskim sistemima. Ocena §57a garantuje saobraćajnu i radnu bezbednost vašeg vozila.

Inspekcijski servis
Volkswagen je pravo čudo tehnike. Da biste dugo vremena uživali u njemu i sigurno putovali, za održavanje se oslonite na stručnjake u BROS AUTO SERVISU.
Saznajte više

Brzi servis
Samo pozovite, zakažite i uživajte u kafi. BROS AUTO SERVIS će se pobrinuti o Vašem Volskwagenu.
Saznajte više

Karoserija i lak
Zaštitni sloj za farbu i podlogu, saniranje malih oštećenja specijalnim metodama. Pametne popravke, pa sve do popravki šteta nakon udesa preko osiguranja. BROS AUTO SERVIS je tu za Vas.
Saznajte više

“Želite da znate da ste bezbedni i sigurni? Mi to razumemo. Zato vam nudimo mogućnost da zajedno sa nama proverite svoj Volkswagen – od kočnica do motora. Za 15 minuta. Ako se nađe neispravnost u vozilu, rado ćemo da vam damo savet i procenu troškova. Zatim možete sami da odlučite da li treba otkloniti kvar ili ne” – Bros Auto.

Garancija mobilnosti i broj za hitne pozive

Da vaš Volkswagen ostane Volkswagen.
Volkswagen servis.
Uvek za vas tu. 365 dana u godini, 24 sata dnevno. VW garancija mobilnosti

Za besplatne pozive iz Srbije 0800 099 999 
Za pozive iz inostranstva +381 11 27 11 333

Garancija mobilnosti predstavlja koncept obezbeđenja mobilnosti vozačima Volkswagen vozila koji zbog mogućeg kvara ostanu na putu.

BROS AUTO Servis i oprema
Dimitrija Tucovića 185
018 4566 800
FACEBOOK

 

Radujemo se vašoj poseti i rado ćemo vas posavetovati

BROS AUTO

 

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d6904.2165803411335!2d21.838505673282274!3d43.31707522557205!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4755b76290a6c077%3A0xe3cb6e673dba6944!2sBROS+AUTO+doo!5e0!3m2!1sen!2srs!4v1557392264663!5m2!1sen!2srs” width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ style=”border:0″ allowfullscreen]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com