Promo vesti

BROS AUTO – Lider u regionu

“Bros Auto” ovlašćeni je niški diler i serviser za vozila marke VW i Audi. Ovaj auto centar posluje u sistemu generalnog zastupnika za Srbiju – Porsche SCG.

Čitavu deceniju brižljivo je građeno međusobno poverenje niških vozača i ove uspešne kompanije. Danas Nišlije u ovom preduzeću pored brige o svom  četvrorotičkašu pronalaze i sigurnu i udobnu vožnju kada je taksi prevoz u pitanju.

Pre deset godina “Bros Auto” osnovan je kao predstavništvo poznatih brendova Audi i Seat, od kada nezaustavljivo raste kao jedna od najvećih auto kuća u Nišu. Razvoj same kompanije  išao je paralelno sa interesovanjem i tražnjom Nišlija za novim brendovima. Svetska automobilska industrija postavljala je nove standarde koji su bili lako obavljen zadatak za radnike i rukovodstvo “Bros Auta”.

Samo šest godina od odlučnog i uspešnog nastajanja kompanije ovaj niški auto centar postaje ovlašćeno predstavništo za VW putnička i privredna vozila. Već tada 2014. godine ova kuća nameće se kao lider u region i postaje ozbiljna konkurencija kućama koje su poslovale do tada i po nekoliko decenija.

BROS AUTO
Dimitrija Tucovića bb
018/4566800
018/4566560
Dežurni broj telefona: 065 566 8018
Facebook
www.BrosAuto.rs

Tri godine docnije “Bros Auto” postavlja standard i kada su u pitanju limarski poslovi. Otvaranjem najveće i najopremljenije limarsko-farbarske radionice u ovom delu Srbije, velikim koracima grabi napred.

Bros Auto” može da se pohvali dobrom prodajom i velikim brojem vozila koje održava, jer o niškim automobilima koji su povereni njima brine isključivo stručno i sertifikovano osoblje. Upravo serviseri ove kompanije prolaze konstantne obuke i uvek svoje znanje unapređuju primenom novih tehnologija. Praćenje novih trendova u automobilskoj industriji njihov su svakodnevni način rada, zato njihov uspešni tim čini preko stotinu zaposlenih ali pre svega zadovoljnih ljudi.

Bros Auto nudi:

  • Prodaju novih vozila VW i Audi
  • Servisiranje i popravku vozila u garantnom i vangarantnom roku
  • Limarsko farbarske usluge
  • Vulkanizerske usluge
  • Hotel za čuvanje guma
  • TAXI usluge

BROS TAXI – Mi vozimo naš grad

BROS TAXI
Kozaračka 1
018/061/066/069
41-555-41
Facebook
www.BrosTaxi.rs

Jednako bitan deo poslovanja ove velike kompanije je i taksi ogranak “Bros Taxi”.

Pored ljubazne usluge i sigurne vožnje, kod ovog niškog taksi prevoznika na raspolaganju  je najveća “flota” vozila na teritoriji grada na Nišavi. Preko 60 najsavremenijih automobila i većih vozila, kojih je svakim danom više na niškim ulicama.

Njihova usluga se izdvaja kao sigurna vožnja i udoban prevoz do odredišta.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close