Društvo

“Bronzani”odbojkaši u Gradskoj kući

Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović, primio je u Gradskoj kući odbojkaše Univerzitetske reprezentacije koji su na evropskom prvenstvu u Poljskoj osvojili bronzanu medalju.

“Mi smo s tim ciljem i krenuli da donesemo medalju pošto momci imaju već tradiciju par godina unazad donose medalje sa ovog takmičenja, što se tiče takmičenja mi smo napravili sami sebi dobru atmosferu, stigli smo do medalje ono što smo zacrtali to smo i uradili”, kaže Milan Rašić, trener.

Pored bronze dva niška odbojkaša su sa priznanjima za najboljeg primača i najboljeg korektora ušla u idealan tim prvenstva.

“Bio sam iznenađen, nisam verovao da ću biti najbolji tehničar turnira, bili smo treći i onda smo mislili da će finalisti uzeti najviše medalja”, kaže Aleksandar Pejčić, najbolji primač.

“Utisci su fenomenalni, ostaje jedino žao što nismo uspeli da osvojimo zlatnu medalju, a mislim da smo mogli, igrali smo polufinale protiv domaćina Poljske koji su imali podršku sa tribina”, kaže Nemanja Opačić, korektor ekipe.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com