Sport

Bronzana medalja za naše streličare na Državnom prvenstvu

Streličarski klub Naissus-2003 doneo je u Niš bronzanu medalju sa Državnog prvenstva za seniore i seniorke koji je održan u Novom Žedniku kod Subotice, na terenu FK “Preporod”, a u organizaciji Streličarskog kluba “Veteran” iz Subotice.

Na Prvenstvu se gađala Olimpijska runda sa eliminacijama, na distancama od 70 metara za olimpijske zakrivljene lukove i 50 metara za složene kompaund lukove i gole lukove za instiktivce koji gađaju bez upotrebe nišana. Takmičilo se oko 80 seniora i seniorki iz cele Srbije.

Streličarski klub “Naissus-2003” predstavljala su četiri takmičara u disciplinama olimpijski luk i goli luk.

“Naš mix tim u sastavu Anđelka Hedrih i Aleksa Mladenović osvojio je treće mesto i doneo u Niš bronzanu medalju sa Državnog prvenstva. Zlatnu medalju osvojio je mix tim iz Pančeva, a srebrnu tim “SK Velosa” iz Novog Sada.”, kažu u ovom klubu.

Ovim takmičenjem zatvorena je Outdoor sezona za streličare, ali klubovi odmah nastavljaju sa pripremama za Indoor sezonu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com