Sport

Brojni uspesi za niške teniserke i tenisere na Kupu Srbije

Emilija Zdravković, teniserka Teniske akademije Živković, šampionka je Kupa Srbije za teniserke do 18 godina. Kup je održan u Nišu na terenima Teniske akademije Živković, a Emilija je u finalu bila bolja od klupske drugarice Anje Stanković, koju je pobedila sa 2:0 u setovima (6/2, 6/3). Treće mesto osvojila je Jovana Nikolić, takođe teniserka TAŽ-a.

„Zadovoljan sam igrom i zalaganjem koje prikazuju na terenu, odlično je da smo već na početku sezone ušli u pobednički ritam. Dosta jakih i značajnih turnira tokom vikenda i puno lepih vesti za Tenisku akademiju Živković“, kazao je je Nikola Živković, predsednik TAŽ-a.

Na Kupu Srbije za tenisere do 18 godina, Nikola Cvetanović (TAŽ) je u Čačku osvojio vicešampionsku titulu. U konkurenciji teniserki, na Kupu Srbije do 12 godina treće mesto je u Subotici osvojila Anastasija Cvetković (TAŽ), a Mina Milosavljević (TAŽ) je bila treća u Šapcu na Kupu Srbije do 16 godina. Vredno je pomena i da je Jevrosima Mitić (TAŽ) stigla do treće pozicije na Otvorenom prvenstvu Beograda u konkurenciji teniserki do 14 godina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com