Promo

BROJNE PREDNOSTI postavljanja KERAMIKE VEĆIH FORMATA – VODOMARKET

Kada menjate pločice, ili ih prvi put negde postavljate, važno je da voditi računa o kvalitetu i na njemu nikada ne treba štedeti, jer keramičke pločice, kada se postave, najčešće se ne menjaju narednih godina. U praksi se pokazalo da one u većini slučajeva ostaju nepromenjene deceniju ili dve. Zato je jasno da kvalitet mora biti na prvom mestu.

Najprostraniji ujedno i najopremljeniji niški salon keramike i opreme za kupatila – VODOMARKET nalazi se na Bulevaru Dimitrija Tucovića 200 u blizini Metro-a, upravo ovde možete da pronađete najbolju ponudu pločica.

U ponudi su pločice različitih veličina od 60x60cm pa do 120x260cm velikog formata kao i standardnih dimenzija manjih formata.

Veći formati pločica su sve traženiji poslednjih godina i to postaje hit u opremanju kako oslovnih tako i privatnih prostorija. Kada se prostor opremi pločicama velkih dimenzija potrebno je za oblaganje znatno manje pločica. Samim tim postoji manji broj spojeva što donosi izgled elegantnijeg prostora. Uravo veće pločice se brže  montiraju od klasičnih.

„Pločice većig fomata stvaraju osećaj prostranosti u prostorijama. Lakše su za održavanje zbog manjeg broja spojeva pa samim tim i smanjuju površinu gde prašina i bakterije mogu da se sakupe“, kažu u Vodomarketu.

Jačina-nosivost keramike velikih formata je zasnovana na tome da kako se povećava veličina formata uporedno sa tim ide i debljina koja može da bude i do 20mm. Tako da u skladu sa adekvatnom montažom postovanjem propisa proizvođača ova vrsta keramike ima duži vek postojanja od ostalih na tržištu.

„Pri izboru je takođe bitno da obratite pažnju na klase pločica. To vam je na oko odmah vidljiv kvalitet. Najčešće ćete u prodaji naći pločice I, II i III klase. Razlika u ceni između klasa nije velika, a kvalitet jeste. Iz tog razloga kod nas u salonu imamo ponudu iskljucivo prve klase raznih brendova poput: Grespania, bella casa, ab anka…“, ističu u niškom Vodomarketu.

Ove pločice su nešto sukuplje jer spadaju u ekskluzivnu keramiku i nisu toliko zastupljene na tržištu kao pločice manjih dimenzija pored toga zahtevnije su za izradu. Ako vam treba pomoć pri postavljanju, osoblje Vodomarketa će vam pomoći da pronađete majstore koji će vam ove pločice i montirati.

Obiđite najveći salon keramike u Nišu i izaberite najbolje za sebe i svoje najmilije.

Dodatne olakšice prilikom plaćanja:
– Odloženo plaćanje čekovima građana
– Plaćanje kreditnom katicom
– Gotovinski beskamatni kredit
– Popust na gotovinsko plaćanje

FACEBOOK + INSTAGRAM

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com