Sport

Bravo! “ŽELJA” je u Evropi

Ekipa niške Želje, obezbedila je izlak na međunarodnu scenu i učešće u EHF kupu, pobedivši Rudar iz Kostolca sa 32:26 u meču 12. kola plej-ofa ARKUS lige, time im je osigurana četvrta pozicija. Na poluvremenu je rezultat bio skoro izjednačen 15:13 ali je završnica bila potpuno u svetlu domaćina.

U teškoj utakmici najbolji je bio golman niškog tima Kocić koji je zaustavio skoro 20 mogućih golova. Ostali igrači su iskoristili pomalo zbunjene izgrače Rudara i u samoj završnici potpuno ih rezultatski potukli.

Kao dobri golgeteri još jednom su se pokazali Aleksandar Stojanović sa sedam, Milosavljević sa šest i sa pet pogodaka može da se pohvali Milovanović.

Niški rukometaši u narednom kolu gostuju timu Metaloplastike u Šapcu, a pančevački Dinamo doćiće na megdan Nišlijama u poslednjem kolu.

Interesantno je i da su Željini dečaci danas u Petrovcu na Mlavi, rođeni posle 2003. godine osvojili treće mesto u M16 Superligi RSCS i KiM i obezbedili plasman na Državno prvenstvo u svojoj uzrasnoj kategoriji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com