Društvo

Bravo! DELTA PLANET obezbedio kućice za napuštene životinje

Najveći šoping mol u Nišu Delta Planet obezbedio je drvene kućice za napuštene životinje u gradu. Kućice su postavljene na njihovoj lokaciji kako bi psi i mačke imali svoje skrovište od hladnoće i kiše.

Kao društveno odgovorna kompanija osećali su potrebu da pomognu oko zbrinjavanja napuštenih pasa i mačaka u Nišu, kažu iz Delta Planeta.

“Ono što možemo najbrže i hitno da uradimo je da im “ponudimo” prigodan smeštaj a to su ove udobne izolovane kućice. Kako naša lokacija jeste u srcu grada ali uz obalu Nišave, primećen je veći broj napuštenih životinja koje ovde mogu naći svoje utočište”, kažu iz najvećeg šoping centra u gradu.

Sam Delta Planet je pet frendli i šetajući centrom možete da naiđete na vlasničke pse koji se baškare na radost mališana u samom centru. To stvara svima dodatni osećaj ugodnosti i užitka, jer većinu vremena za šoping Nišlije ove zime najćešće provode u Delti, kako je svi zovu.

Kad je muka i ogromna buka,
skloniću se sa ulice u kućice gde nije frka.

Smetala mi hladnoća, glad i mačke iz kraja,
sada sam konačno dobio svoje parče raja.

Nema više muva i dosadnih buva,
šapica od sada biće meni suva.

Ovo je pesmica naše sugrađanke Eme koja je ove stihove poklonila Delta Planetu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com