Hronika

Brat i sestra umrli od strujnog udara držeći se za ruke

O nastradalima od strujnog udara, bratu i sestri, Milisavu Nikoliću (63) i Jasni Man (68), u doljevačkom selu Orljane, meštani imaju samo reči hvale, pišu  Večernje novosti. Ovo, nažalost, nije jedina tragična smrt u ovoj porodici.

Sedeli smo ispred kuće, kada se čuo glas Jasne iz kupatila. Panično je viknula “Mićooo”, a zatim smo čuli tup udarac. Milisav je odmah krenuo ka kupatilu da pomogne sestri. Razvalio je vrata i kada je uhvatio za ruku, struja je udarila i njega. Za njim smo potrčali Slaviša Krstić i ja. Isključili smo sklopke. Mića je davao znake života kada smo ih izneli iz kupatila,ali Jasna gotovo da nije reagovala na pokušaje reanimacije”, prenose novosti.rs

Ovako je Ivan Stojanović (36), električar po struci, opisao kako su u sredu u 21.30 u kupatilu porodične kuće u Orljanu od strujnog udara nastradali Milisav Mića Nikolić (63) i njegova pet godina starija Jasna Man. Milisav je bio vlasnik kafane “Alas” u selu, a njegova sestra je živela u nemačkoj banji Bad Karlhafen.

Pre tridesetak godina Jasni i Milisavu je u saobraćajnoj nesreći poginula majka, a njihovi rođaci, braća Milan (19) i Mihajlo (13) Marić iz Orljana, poginuli su na Badnji dan 2011. godine, kada ih je pregazio putnički voz na železničkom mostu preko Morave.

Za manje od godinu dana šestoro ljudi je u niškom kraju stradalo od strujnog udara. Zimus je u Prvoj Kutini, dok se tuširao u kupatilu kraj uključenog bojlera, poginuo maturant Nikola Đorđević (19). U selu Glogovica, pre tri meseca od udara struje, hvatajući se za vod otkinut sa bandere prema kući poginuli su majka Mirjana (46) i njen sin Darko (16). U Mezgraji je od strujnog udara u kupatilu, takođe dok se tuširao, nastradao Boban Jovanović (39), pišu novosti.rs

Izvor: Novosti, M.P.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com