Promo

Branko Dental Tehno – Odraz tradicije, iskustva i kvaliteta!

Porodica Stanković jedna je od najstarijih zubarskih porodica u Nišu. Nekada zubarskim zanatom, a sada savremenom stomatologijom, bavi se od kraja XIX veka do danas.

Njihova IV generacija zubara, tj. sada lekara stomatologije, u najsavremenije opremljenom prostoru, u ulici Stojana Novakovića 2, u centru Niša, pruža usluge svih stomatoloških intervencija u domenu bolesti zuba, bolesti usta, stomato-hiruških zahvata, protetskih nadoknada, dečije stomatologije kao i usluge snimanja zuba i vilice najpreciznijom tehnologijom stomatološke radiologije.

BRANKO DENTAL TEHNO

„Pored stomatoloških intervencija u prilici smo da ponudimo i usluge najsavremenije zubne tehnike na istoj adresi, koja se uvek u kratkom roku može završiti i najkomplikovanije protetske nadoknade, po najvišim evropskim standardima i primenom isključivo nemačkih materijala, visokog kvaliteta.“

Ordinacija ,,Branko Dental Tehno“ je odraz tradicije, iskustva i kvaliteta, te vam kao takva može pomoći i dati odgovor za sve stomatološke probleme.

Usluge:

*Estetska stomatologija
*Lasersko lečenje zuba
*Parodontologija
*Protetika (mostovi, krune, proteze)
*Implantologija
*Oralna hirurgija
*Dečja stomatologija
*Snimanje zuba i vilice (2D i 3D ortopan)

DENTALNI TURIZAM – BRANКO DENTAL TEHNO

Pacijenti na dentalnom odmoru mogu očekivati usluge koje zadovoljavaju najviše standarde dentalne zaštite, a uz to i ogromne uštede u novcu.

U Branko Dental Tehno ordinaciji Vam mogu omogućiti prevoz od/do  aerodroma Кonstantin Veliki, Niš i jedno gratis noćenje u hotelu.

BRANKO DENTAL TEHNO
stomatološka ordinacija
Stojana Novakovića 2, Niš
018 521 561
064 26 55 146
sbranko83@yahoo.com
www.dentaltehno.com

PROTETIКA NA SVETSКOM NIVOU

Cirkonijum keramičke krune koje izrađuju najnovijom CAD/CAM tehnologijom predstavljaju savršeno estetsko i funkcionalno rešenje.

 

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com