Politika

BRANISLAV JOVANOVIĆ: Završite kapitalne invensticije

„Na dnevnom redu Skupštine Grada Niša koja će se održati u četvrtak je izmena programa uređivanja gradskog građevinskog zemljišta za 2023. godinu. Jedna od važnih investicija ove vlasti je bio završetak rekonstrukcije ulice Vojvode Putnika. Međutim, evo već duži vremenski period radovi traju, a rekonstrukcijom ove ulice neće se postići željeni efekat, jer nisu završene dve ključne tačke na trasi te saobraćajnice, a to je kružni tok kod Apelacionog suda i kružni tok na bulevaru Petra Aranđelovića kao i završetak tog bulevara koji je deo saobraćajnog prstena”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

On pita gradsko rukovodstvo da li neko od njih vidi kakve su saobraćajne gužve ispred i oko Apelacionog suda.

„Mi smo pre 12 godina ostavili projekat i počeli izgradnju tog kružnog toka kod Apelacionog suda, ali niko ništa ne radi na njegovom završetku. Ono što je karakteristično je i početak radova u okviru Novog Niša koji će takođe ovo saobraćajno čvorište, koje je sada prisutno, dalje zakomplikovati”, zaključuje Jovanović i dodaje na kraju:

„Zato tražimo od gradske vlasti da što pre pristupi rešavanju ovog važnog problema za opštinu Palilula i Grad Niš.”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Nema govora, Banano ,sve si u pravu ! Nazalost, ovi neradnici i neznalice, ne rade nista ,ako bar u kafanu ne zavrse,na dzabe jedenje ! Bez punjenja dzepova,od narodnih para, ne zele ni da pogledaju svoje obaveze !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com