Politika

Branislav Jovanović upozorava: Uveliko se formira nova ekološka bomba

„U organizaciji i uz prećutnu saglasnost Grada i gradskih inspekcijskih organa nadomak Niša, u neposrednoj blizini naselja Gornji Komren, a sve na 300 metara od fudbalskog igrališta, uveliko se formira nova ekološka bomba u vidu divlje deponije koja poprima ozbiljne razmere. Građani i danas ne miruju već šalju uznemirujuće fotografije koje pokazuju da je u perspektivi njihovo zdravlje ugroženo“, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša.

On kaže da gradsko rukovodstvo čak grebanim asfaltom pravi put da olakša izvođačima radova istovar građevinskog materijala iako nadležni, kako kaže, dobro znaju da je ovom otpadu i građvinskom materijalu sa niških ulica mesto na centralnoj gradskoj deponiji, a ne na poljima i livadama nadomak Niša, naseljenih mesta i sportskih terena.

Jovanović kaže da ovakvim postupcima Grad smanjuje troškove izvođačima i skraćuje im put do istovara na centralnoj gradskoj deponiji.

„Time pokazuju da su stranački i lični interesi ispred opštih interesa i interesa zdravlja građana Niša“, zaključuje Jovanović.

Ključne reči

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Deda Bane, idi bre u penziju i pusti mlade da rade i da se bore za svoj svet .Do sad si pokaz’o da si džabe na platnom spisku u firmi gde te
    plaćaju, a ne radiš ništa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close