Politika

BRANISLAV JOVANOVIĆ: U Nišu sve “šminka” i privid da se nešto gradi

“Bezidejnost i i nesposobnost ove lokalne vlasti najbolje se vidi kroz populističke i druge aktivnosti, što Grada, što članstva vladajuće stranke. Gradski čelnici se isključivo bave „šminkom” asfalta, rekonstrukcijom, krečenjem već izgrađenog, osvetljavanjem već osvetljenog i popločavanjem već popločanog. Najnoviji primer je drumski most na Gabrovačkoj reci (kod Prirodno matematičkog fakulteta) koji smo mi izgradili, a ova vlast ga ulepšava po ko zna koji put”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

Jovanović ističe da je ponosan što je izgradnjom ovog drumskog mosta na Gabrovačkoj reci rešen jedan saobraćajni čvor.

„Udeo ove lokalne vlasti je u tome što farbaju taj most i to je njihov najveći kreativni poduhvat za devet godina od kako su došli na čelo Niša”, kaže Jovanović.

 

Jovanović podseća da je prethodna lokalna vlast uradila šest novih mostova, dva na Moravi, dva na Nišavi i dva na Gabrovačkoj reci.

„Nije moglo gradsko rukovodstvo da stigne za ovih devet godina niti da okreči niti da ofarba sve ono što smo im ostavili i izgradili za samo osam godina. Niš je nekada zaista bio veliko gradilište, a danas svežim mirisom farbe pokušavaju da nas zavaraju da nešto rade”, zaključuje Jovanović.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Kad nisu izbori ili kad ne dolazi u nasem gradu neka velika zverka, onda svi parkovi zarastu u korov, na zgrade otpadnu fasade, rupe na kolovozima. A kad budu izbori sve se sminka u zadnji minut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com