Politika

BRANISLAV JOVANOVIĆ: Tražimo odgovornost za onog ko je projektovao čairski kolektor

“Tražimo odgovornost, čak i krivičnu, za onog ko je projektovao čairski kolektor i vršio korisnički nadzor, jer pedeset godina živim kod Učitelj Tasine škole, a nikad ovakve poplave i torture nisu bile. Ovim krajem se nesnosno širi neprijatan miris i pod hitno treba sprečiti zarazu. Gradski čelnici su izgradnjom čairskog kolektora obećali uklanjanje malog jezera samo ispred osnovne škole “Ratko Vukićević”, a sada je ceo kraj pod vodom, ulice Filipa Višnjića, Tome Rosandića, Trg Učitelj Tase”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

Jovanović kaže da bi eventualna krivična odgovornost bila osnovana ukoliko se utvrdi da je neko tendenciozno, kako kaže, promenio trasu čairskog kolektora da bi zaštitio objekte bez dozvole izgrađene na trasi.

Foto: Branislav Jovanović

“Poplave su većeg obima i u Zetskoj ulici, a ne samo u ovom delu grada”, kaže on.

Foto: Branislav Jovanović

Jovanović rukovodstvu Niša poručuje:

“Gospodo, devet godina niste u stanju ni slivnike da očistite, a kamoli da nešto novo izgradite i uradite za ovaj grad, svuda se obrukaste, a primate pune plate i pune penzije.”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com