Politika

Branislav Jovanović: Šta je brže, kiša ili Ilušin?

„Niš je postao grad za eksperimente, vlast eksperimentiše sa kamerama na raskrsnicama, sa naplatnim rampama, ali i sa Ruskim humanitarnim centrom. Jednodnevna poseta Iljušina koji je bez obavljenog posla došao i napustio ovaj grad, dok Stara planina gori, a putovao je kao da dolazi vozom, još jedan je veliki eksperiment niške vlasti koja je Iljušin dočekala kao oslobodioca, a požari već uglavnom ugašeni kišnim kapima”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

Jovanović kaže da je u vreme prethodne vlasti Stara planina bila poznata po tome što su se do njenog vrha gradili putevi, ski staze, gondole i ski centar evropskog kalibra gde je, kako kaže, „eksplodirao” seoski turizam i sa knjaževačke i sa pirotske strane.

„E pa gospodo iz vlasti i lažne opozicije, nismo svi isti i ista banda. U vaše vreme „eksplodiraju” mini hidro centrale i požari koje ne možete danima da ugasite. U naše vreme svega toga nije bilo već se samo razvijao turizam, da se ne zaboravi”, podseća Jovanović i nastavlja:

„Nažalost, da bi se ugasio požar na Staroj planini vi se danas uzdate u Boga i kišu. Šta bi bilo da nas ne daj Bože nešto teže zadesi?”

On naglašava da je aktivno učestvovao u razvoju turizma i Stare planine.

„Sve sam to radio bez prenoćišta, ručkova i dnevnica iako nas danas kroz kolumne provlače da smo svi ista banda. Banda su valjda oni koje banda finasira, a mi nikada u tome nismo učestvovali i nikada nam bužet Grada nije bio plen, što su pokazale sve istrage kojima smo svih ovih godina bili izloženi”, zaključuje on.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com